Thai box/box edzés budapesten?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olcsó thai box edzés, vagy ha az nincs akkor box edzést keresek Budapesten. Előny ha a 14. kerület közelében van, és kemény edzést keresek :D (Eddig az university boxing clubot találtam)2015. aug. 26. 23:40
1/5 anonim válasza:
Ha boksz, akkor ajánlom a Kőbánya Sport Club ökölvívó szakosztályát, ott is Berki Ferenc edzéseit, H-P 18:00-20:00ig tart az edzés, de van, hogy tovább is. Kemények az edzések, a tagdíj 10.000,- Ft, de minden hétköznap le tudsz menni edzeni, szóval így szerintem olcsó, emellett meg nagyon jó az edző, technikai és az erőnléti dolgokban nagyon szakszerű, talán az egyik legjobb edző.
2/5 anonim válasza:
Olcsó thai boksz edzésről viszont nem tudok, mert ami olcsó, az olyan is, szerintem. Talán a Perfect Fight Club az, ami még talán jó is, meg nem is annyira drága, és az Zuglóban van.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Még lenen pár kérdésem :D
Ezeken a helyeken akkor is figyel rám az edző ha versenyen nem tudok indulni? Sok helyen hallottam, hogy csak a versenyzőkkel foglalkoznak.
A másik kérdés:D A Perfect Fight Club megtudod mondani mennyi egy hónapban?
2015. aug. 28. 00:37
4/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy kezdőként is mehetek-e Berki Ferenchez boxolni?
2015. aug. 28. 00:45
5/5 anonim válasza:
Igen, kezdőként is mehetsz a Berki Ferihez. Az elején unalmas lesz, ütéseket fogsz gyakorolni és erőnléti feladatokat kell majd csinálnod. Figyelni fog rád az edző, és ha bármilyen kérdésed van felé, bizalommal fordulhatsz. PFG-ben 9.000,- Ft/hó a tagdíj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!