Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Thai box/box edzés budapesten?

Thai box/box edzés budapesten?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olcsó thai box edzés, vagy ha az nincs akkor box edzést keresek Budapesten. Előny ha a 14. kerület közelében van, és kemény edzést keresek :D (Eddig az university boxing clubot találtam)

2015. aug. 26. 23:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha boksz, akkor ajánlom a Kőbánya Sport Club ökölvívó szakosztályát, ott is Berki Ferenc edzéseit, H-P 18:00-20:00ig tart az edzés, de van, hogy tovább is. Kemények az edzések, a tagdíj 10.000,- Ft, de minden hétköznap le tudsz menni edzeni, szóval így szerintem olcsó, emellett meg nagyon jó az edző, technikai és az erőnléti dolgokban nagyon szakszerű, talán az egyik legjobb edző.
2015. aug. 27. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Olcsó thai boksz edzésről viszont nem tudok, mert ami olcsó, az olyan is, szerintem. Talán a Perfect Fight Club az, ami még talán jó is, meg nem is annyira drága, és az Zuglóban van.
2015. aug. 27. 12:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Még lenen pár kérdésem :D

Ezeken a helyeken akkor is figyel rám az edző ha versenyen nem tudok indulni? Sok helyen hallottam, hogy csak a versenyzőkkel foglalkoznak.

A másik kérdés:D A Perfect Fight Club megtudod mondani mennyi egy hónapban?

2015. aug. 28. 00:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy kezdőként is mehetek-e Berki Ferenchez boxolni?
2015. aug. 28. 00:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, kezdőként is mehetsz a Berki Ferihez. Az elején unalmas lesz, ütéseket fogsz gyakorolni és erőnléti feladatokat kell majd csinálnod. Figyelni fog rád az edző, és ha bármilyen kérdésed van felé, bizalommal fordulhatsz. PFG-ben 9.000,- Ft/hó a tagdíj.
2015. aug. 28. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!