Milyen longboardot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok és igazábol még semmi tapasztalatom nincs. Leginkább városban vagy esetleg hosszabb utakon használnám. De lehet hogy ha megtetszik trükközésre is. Én ezt a falytát találtam: [link] 2015. aug. 26. 15:55
1/3 Beniy válasza:
A Tan Tien erre teljesen jó all-around cucc. ;) Bár hosszabb utakra lehet, hogy annyira azért nem lesz poén, de nem olyan vészes. :D Ugyanezt keresd a Wakeshop oldalán, illetve ha az árát esetleg sokallod, akkor használtan is keresgélhetsz. ;)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) amúgy még ezt találtam, ami árban jó lenne. [link]
2015. aug. 27. 16:58
3/3 Beniy válasza:
Na ez a második már jóformán a fentiek egyikére sem jó, hosszútávú gurulgatásra meg fokozottan nem. :) Inkább gyűjtögess egy jó, működő cuccra és vedd meg mondjuk használtan (szoktak lenni 40-45 ezerért is tan-tienek lenni egész jó setupokban, szóval lehet, hogy még nyersz is rajta), mint hogy megveszed ezt és két hónap múlva megunod, mert nem azt nyújtja, amit szeretnél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!