[Spoiler! ] WWE fanok! 2015 SummerSlam-jéről lenne egy kérdésem! Undertaker vs Lesnar meccs?
Amikor Lesnar elkapta Undertakert a Kimura-val (feladásos fogás), akkor Taker feladta a meccset (3-at kopogott), de a bíró nem látta, viszont a gong megszólalt,, a bíró ellenben tovább folytatta a meccset közben Taker hátulról megütötte Lesnart és befogta a feladásos fogásába és Brock pedig elájult így Undertaker győzött. A meccs után, viszont Paul Heyman Brock Lesnart hirdette ki győztesnek.
Szerintem a Wrestlemania 32-n lesz a visszavágó, de ez még nem biztos.
Köszönöm hogy elmagyaráztad :)
Féltem, hogy Lesnar el fogja törni Taker kezét a SS-en, de szerencsére nem sikerült neki:)
Ja, kedves 2. válaszoló, vágom.Igen, igen... megjátszott... tudom.
Csak gondolom azt nem láttad, hogy HHH (Lesnar által eltört) kezéről mutattak röntgenképet is...
Igen, előbb kérdeztem, utána olvastam a megoldást :D
/Spoiler!/
Bár jó lenne, de a visszavágó nem a NOC (Night of Champions)-on lesz :( Lesnar vs Big Show lesz, de hogy miért?
A másik (kettő, amire meg kíváncsi leszek) meg a Rollins vs Sting a WHC övért, illetve a Rollins vs Cena az USA övért, ráadásul mindkét meccs egy PPV-n, egy éjszakán!
(bocsi az off-ért :( )
Igen, a 25. évforduló... :)
Sting-gel együtt pedig megnézném a Survivor series-en, nagy meccs lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!