Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Gördeszkáknál a PK rövidítés...

Gördeszkáknál a PK rövidítés milyen kereket jelent?

Figyelt kérdés
Garage Store- ről szeretnék kereket rendelni de mindenhol rövidítéseket használnak az anyagokkal kapcsolatban. Összes keréknél PK rövidítés van és tudni akarom, hogy az milyen anyag. Utánanéztem és mindenhol azt írják leggyakrabban poliuretánból készülnek a kerekek mely rövidítése PU. Tehát ebben az esetben a PK milyen anyagnak a rövidítése?

2015. júl. 18. 23:18
 1/4 Beniy ***** válasza:
Be tudod linkelni esetleg a kereket? Egyébként MINDEN valamire való gördeszka kerék pliuretánból készül. :)
2015. júl. 19. 10:20
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt a kereket akarom venni de lejjebb láthatód, hogy az összes kerék mögött a PK rövidítés szerepel.

2015. júl. 19. 12:46
 3/4 Beniy ***** válasza:
Aham így értem. Az valószínűleg a széria jelölése lesz, vagy ilyesmi. :) De egyébként én ezeket őszintén szólva nem ajánlanám. :/ A Darkstar cuccai úgy alapvetően elég parásak és nem csak a lapok. A Stégben elvileg vannak 5-6 ezerért teljesen jól működő Baker/Deathwish kerekek. Azok sem a legprofibbak nyilván, de jobban megéri, mint ez. ;)
2015. júl. 19. 13:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Az lehet de innen tudok a legjobban házhoz rendelni és függőt is rendelek.
2015. júl. 19. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!