Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Airsoftosok véleményét szeretn...

Airsoftosok véleményét szeretném ki kérni?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy igaz-e hogy ha 10 méteren belül el találsz valakit akkor az életveszélybe is kerülhet

Olyanokra gondolok hogy fej alatti lövés?

2015. júl. 14. 10:31
 1/3 anonim válasza:

[link]

10m-nél rövidebb lőtávolságnál, ha a szituáció lehetővé teszi (pl. rajtaütés, hátbakerülés), tüzelés helyett szólítsuk fel az ellenfelet a megadásra!

Ezek nem olyan erős fegyverek, de ha egy mesterlövész puskával 10 méterről nyakra lősz, azt igencsak megérzi az eltalált személy.

Félautomata mesterlövészfegyverek: 20 méternél közelebbről TILOS velük játékosra lövést leadni!

Ismétlő mesterlövészfegyverek: 20 méternél közelebbről TILOS velük játékosra lövést leadni!

[link]

2015. júl. 14. 10:53
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat én ilyen fegyvere gondoltam [link]
2015. júl. 14. 10:58
 3/3 anonim válasza:

#1 vagyok

mi ez a fegyver?

mennyi lövedék a torkolati energiája?

mennyi a lövedék sebessége?

hopup van-e, állítható-e, miből van?

tárkapacitás?

alkatrészek anyaga?

póttár kapható-e hozzá?

garancia?

Ha elolvastad volna a MASZ-t, akkor tudnád, hogy:

"Kötelező minimális lőtávolság: 1.5 Joule (400 fps) feletti teljesítményű fegyverekkel sorozatlövést leadni és 20m-nél közelebbről játékosra lőni TILOS!"

A linkelt fegyverről semmi info, viszont használatára ugyan úgy vonatkoznak a szabályok.

2015. júl. 14. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!