Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen extrém sportok vannak?

Milyen extrém sportok vannak?

Figyelt kérdés

Eredetileg lőni akartam légpuskával.

Vettem is egy légpuskát. Csak avval volt egy kis gond mégpedig az hogy alsókaros volt és az elvileg ,,letépi az újomat" A másik gond meg az volt hogy nem volt róla papír hogy megfelel a magyar elöírásoknak. Ezt egy hozzá értő ember mondta. Ezekután visszavittem a puskát az eladónak aki vissza is adta a pénzemet. És szeretnék találni valami hobbit, de a legközelebb a lövészet áll közel hozzám, csak az a baj hogy a szüleim nem engedik hogy ezekután légpuskát vegyek. És szeretnék valami hobbit mert itthon nagyon unatkozok unatkozok.

Válaszokat előre is köszönöm.

2015. júl. 1. 23:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Parkour. De azt ne csináld inkább.
2015. júl. 2. 00:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Az nem nagyon jött be mert elég veszélyes! De kössz a választ.
2015. júl. 2. 09:53
 3/4 hóbemberrépaorral válasza:

Szia!:)

Itt van néhány link, ezekben fel van sorolva "egy pár darab":DD

[link]

[link]

Magamból kiindulva, próbáld ki a gördeszkázást vagy a bmx-et.:D Ezzekkel eléggé el lehet foglalni magadat mert sokféle trükk van amit meg lehet tanulni. Ezeknek több kategoriája van pl a BMX-nél:dirt,street,stb... Én nagyon szeretek gördeszkazni(igazából nekem cruiser deszkám van,ezzel nagyjából csak gurulok de trükközni is szoktam vele), nagyon jó dolog, csak ajánlani tudom.:) Sok sikert!:)

2015. júl. 2. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
47 ezrezés..Egy hónapig meg kell élned 47 ezer forintból.
2015. júl. 3. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!