Milyen extrém sportok vannak?
Eredetileg lőni akartam légpuskával.
Vettem is egy légpuskát. Csak avval volt egy kis gond mégpedig az hogy alsókaros volt és az elvileg ,,letépi az újomat" A másik gond meg az volt hogy nem volt róla papír hogy megfelel a magyar elöírásoknak. Ezt egy hozzá értő ember mondta. Ezekután visszavittem a puskát az eladónak aki vissza is adta a pénzemet. És szeretnék találni valami hobbit, de a legközelebb a lövészet áll közel hozzám, csak az a baj hogy a szüleim nem engedik hogy ezekután légpuskát vegyek. És szeretnék valami hobbit mert itthon nagyon unatkozok unatkozok.
Válaszokat előre is köszönöm.
Szia!:)
Itt van néhány link, ezekben fel van sorolva "egy pár darab":DD
Magamból kiindulva, próbáld ki a gördeszkázást vagy a bmx-et.:D Ezzekkel eléggé el lehet foglalni magadat mert sokféle trükk van amit meg lehet tanulni. Ezeknek több kategoriája van pl a BMX-nél:dirt,street,stb... Én nagyon szeretek gördeszkazni(igazából nekem cruiser deszkám van,ezzel nagyjából csak gurulok de trükközni is szoktam vele), nagyon jó dolog, csak ajánlani tudom.:) Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!