Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Airsoft swat ruha?

Airsoft swat ruha?

Figyelt kérdés
Üdv Hasonló felszerelést szeretnék össze szedni mint ami a swatosoknak van. Szinte már mindent meg találtam a neten sisak, maszk, kevlar, tárzsebes mellény, térd könyök védő. pisztoly . stb . annyi hogy ak-val tolom mert az van. az annyira nem illik hozzá tudom. majd lesz másik. Szóval valami olcsó max közép ár kategóriás ruha kéne fekete ami hasonlít hozzá amibe nyáron nem sülök meg tudom fekete szívja a napot. na de ilyen ruházat kéne nekem gatya dzseki (pulcsi)

2015. jún. 27. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
6%

Szerintem így már nagyon keménynek fogod érezni magad a kis játékfegyveres bohóckodás közben, néha már te is el fogod hinni, hogy igazi kemény kommandós bácsi vagy!

Ezt már csak úgy tudnád fokozni, ha előtte birkozószőnyegen alszol, vagy a Hősök terén.

2015. jún. 27. 22:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Miért is leszek az ? szerintem ha nem tudod mi is az a soft és mivel lehet jobbá tenni nem is értem miért írsz ide. Azért mert komolyan érdekel és a többi társamnak is hasonló felszerelése van. Miért leszek kemény ha így öltözök be? így leszünk 1 csapat igy lesz élvezetesebb a játék.
2015. jún. 27. 22:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Az a gond hogy olcsón ilyen ruhát nem nagyom fogsz találni.

Nézegessél a Helikon-Tex vagy az 5.11 termékei között. A SWAT-nál is több féle ruha van rendszeresítve, egy részük pedig a fentebb említett két gyártótól származik.

Az elsőt pedig hagyjad. Az ilyen alja pór népekkel nem kell törődni.

2015. jún. 28. 09:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :D
2015. jún. 28. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!