Szegeden van Kick vagy Thai box edzés?
Olyan érdekelne, ami árban is jó és mondjuk nem Újszegeden van, hanem a Tarjánnál, belvárosban.
Én csak az újszegedi sportcsarnokosat ismerem, de az drága és messze is van viszonylag.
Valaki ismer más helyet? Valami kisebbet? Mert totál kezdő volnék és csak hobbi szinten érdekelne. Főleg Thai Box.
van mindkettő
igen van thai box, a face oldalukon találod az elérhetőséget
mégis mennyibe kerül amit te soknak találtál?
illetve van még box, ami tudomásom szerint eléggé jó áron volt, erről esetleg neked van infód?
Sima box is végül is érdekel, csak a thai box, főleg muay thai mindig is tetszett, ezért emeltem ki.
Nem emlékszem pontosan, de az egyik oldalon valami 5000 Ft-ot olvastam. Megmondom őszintén nagyon régen voltam én ilyen edzéseken, szóval lehet, hogy nem minősül drágának, de én azért annak tartottam.
A thai box, ami a közelben lenne. Van hozzá linked? Neve, címe? A sima boxról is jöhet infó, ha van.
szandzsu néven keress rá a thai boxra.
szerintem 5től olcsóbb
a box pedig biztos hogy olcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!