Mi a jellegzetessége az intensive krav magának?
" Az Intensive Krav Maga egy modern önvédelmi és közelharc rendszer, melyet Dr. Avi Bleier dolgozott ki Izraelben első sorban rendvédelmi szervek és civilek számára, hogy megtanuljanak hatékonyan védekezni a terroristákkal, és az erőszakos támadásokkal szemben.
Az oktatás az önvédelem minden szintjére kitér. A tanítványok a preventív viselkedésformákat, a helyes helyzetfelismerést, az egy illetve több támadó elleni védelmi technikákat és stratégiákat sajátíthatják el. Az oktatott technikák egyszerűek, könnyen tanulhatóak, hatékonyak, és személyre szabottak. Ami pedig különösen egyedivé teszi az Intensive Krav Magát az, hogy ellentétben más önvédelmi rendszerekkel jogos önvédelemre tanít, amihez hozzá tartozik, hogy a támadóban ne okozzunk szükségtelenül nagy sérüléseket. "Az emberi élet megóvása a legfontosabb!" "
Én ezt találtam róla.
Egyébként én a Globalnál (a valódi, sima krav maga) vagyok jelenleg, de valahogy úgy érzem ez az egész marketinges mentalitás, hogy vegyél grappling kesztyűt 13 ezerért mikor ott a box kesztyűm csak az régi már, nem való egy harcművészet/önvédelmi rendszer vagy küzdősporthoz.
Lehet lefogom cserélni valami másra olyanra ami nem ennyire a pénzről szól.
Ha ez is ilyen ezt tuti nem kezdeném el, de te tudod. :)
igen-nem.
Ki kell próbálni. Egyébként sok minden lehet hatékony, ha megtanulod. A megtanulás azt jelenti, hogy éles helyzetben egy akár felkészült, nem 43 kilós ember ellen is tudod használni. Vajon felkészítenek így?
Át kell gondolni, vagy meg kell nézni az ott képzett embereket, mit hoznak egy bunyóban, még ez a legegyszerűbb.
Vagy 1-2 hónapra lenézni és akkor a saját bőrödön tapasztalod milyenek az edzések valójában. Én sokat nem várnék, de ez csak prekoncepció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!