Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hol lehet csak botforgatást...

Hol lehet csak botforgatást tanulni pesten?

Figyelt kérdés

A hosszú botra lennék kiváncsi ami olyan 150 cm hosszú.

Köszi szépen!

2010. febr. 25. 01:47
 1/3 Sir Shadow Dragon válasza:

Attól függ, mit is szeretnél vele csinálni...

Harcművészetben önmagában nem szokták, a fegyveres részekhez tartozik ott, pl kung-fu használja. Ilyen célú használatához kell egy bizonyos mozgáskultúra, technika, hogy hatékony legyél.

Zsonglőrködni viszont eléggé sokan tudnak, főleg Pesten. Minden szerdán van zsonglőrtalálkozó a Margitszigeten vagy a Városligetben, könnyen találhatsz ott botosokat. Hogyha nem jön össze, írj nekem egy mailt, egyeztetünk elérhetőségeket, és tanítalak én :)

Amennyiben egyéb felhasználásra vagy kíváncsi, kérlek pontosíts.

2010. márc. 28. 04:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! Az biztos, hogy nem zsonglörködni szeretnék vele. Ember vs. ember elleni "küzdelem" ilyesmi. .Ez által gondolom, sok minden feljödhetne bennem, önbizalom-, kondició- növelés, egyensúly stb. Csak valahogy érdekel ez az eszköz és a használata. Amúgy nem hiszem, hogy nagyon sok féle alkalmazhatósága lenne. :)) Nézegettem az Eskrimát, ez a harcművészetet volt a leközelebb a botforgatáshoz és az eszközhasználathoz. De itt csak két kisebb bot van, meg kések stb. és pusztakeszes harc egyben, ami nem igazán jön be. Amúgy ki vagy te, hogy tudnál tanítani nekem ilyen eszköz használatára?
2010. márc. 29. 14:46
 3/3 Sir Shadow Dragon válasza:

Senki vagyok :D

Csupán több mint tíz éve foglalkozom különböző harcművészetekkel (ill tűzzsonglőrködéssel), s ragadt rám 1-2 fogás, amit néha-néha továbbadok :D

Persze nem elhanyagolható kérdés, hogy merre laksz, mert van 1-2 ismertségem az ország területén. De a többit mostmár mailban rendezzük sztem.

2010. ápr. 2. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!