Shofia kérdése:
Milyen helyet tudnátok ajánlani a break dance trükkök megtanulásához?
Figyelt kérdés
Tudok már pár trükköt, pl a freeze-eket, az egy kézen ugrálást, (kb semmilyen trükknek nem tudom a nevét) meg még pár dolgot, de a pörgések megtanulásához nincs elég helyem. Nem járok eddzésre, és a szobámbam tanultam, amiben 2 négyzetméter szabad hely van, és rájöttem, hogy a nagyobb trükkökre nem lesz elég. Nincs sehol máshol hely a lakásban, szóval keresnem kéne valamilyen helyet, hogy meg tudjak tanulni break-elni. Viszonylag gyorsan tanulok, pl az egyik freeze-t 3 nap alatt sikerült megtanulnom, és az volt az első trükköm, szóval ha az a gond, hogy több hónapig nem lehet oda járni, akkor nem gond.2015. máj. 17. 10:39
1/1 anonim válasza:
ha van udvar akkor ott megtudsz csinálni egy csomó trükköt ha nincs akkor én pl a suliban a tornateremben szoktam amikor szabad vagyis nincs benn senki és megengedik szóval ezt tudom neked ajánlani .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!