Thai box vagy Kick box? Melyik sport a jobb? Melyiket ajánljátok? (Infó lent)
A kick box és a thai box között IS vacillálok. A box + rúgás jön be a legjobban. Ezek ebben a kettőben vannak meg, és az a kérdésem, melyikben a jobbak az ütések, rúgások, lehetőséget?
Őszintén a harcművészet, küzdelem az én stílusom.
Ez a kettő nekem a legjobban tetszik, de ha muszáj, akkor lehet mást is írni. Előre is köszönöm.
Ja és lehetőleg olyan emberek véleménye érdekel, akik mind a kettőt kipróbálták.
Azt tudom hogy hasonló, csak állítólag az egyikben más fejlettebb.
Thai boxban keményebb leszel, ha erősebb szeretnél lenni, ezt gyakorold.
Nekem egyik sem jön be, de a maguk módján jók persze. De inkább thai.
Ha videók alapján kellene dönteni, akkor mindenki wing tsunozna. :))
Keress még közelebbit, ha ilyen messzire kell edzésre járni, hamar fel fogod adni.
aikidoboxer írja jól!
Menj el mind a kettő edzésre, nyilván az első ingyenes. És próbáld ki őket és az alapján döntsd el.
Ha mindenki az alapján döntene amik ide vannak írva én sem járnék krav magára... (És ez egy rossz döntés lenne) :D
Sok sikert!
Nem lenne gond az utazás.
Nekem ez tetszik. Re-gym az edzés helyének a neve, és voltam már több bemutatón is. Ez győzött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!