Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Thai box vagy Kick box?...

Thai box vagy Kick box? Melyik sport a jobb? Melyiket ajánljátok? (Infó lent)

Figyelt kérdés

A kick box és a thai box között IS vacillálok. A box + rúgás jön be a legjobban. Ezek ebben a kettőben vannak meg, és az a kérdésem, melyikben a jobbak az ütések, rúgások, lehetőséget?

Őszintén a harcművészet, küzdelem az én stílusom.

Ez a kettő nekem a legjobban tetszik, de ha muszáj, akkor lehet mást is írni. Előre is köszönöm.

2015. máj. 11. 19:01
 1/9 anonim ***** válasza:
igazabol mindegy, a thai boxban vannak olyan technikak amik a kickboxban nincsennek, de hasonlo sport mindketto.
2015. máj. 11. 19:14
 2/9 A kérdező kommentje:

Ja és lehetőleg olyan emberek véleménye érdekel, akik mind a kettőt kipróbálták.

Azt tudom hogy hasonló, csak állítólag az egyikben más fejlettebb.

2015. máj. 11. 19:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Thai boxban keményebb leszel, ha erősebb szeretnél lenni, ezt gyakorold.

Nekem egyik sem jön be, de a maguk módján jók persze. De inkább thai.

2015. máj. 11. 21:07
 4/9 aikiboxer ***** válasza:
Ha ez a kettő, akkor nem a stílusok közötti különbség a legfontosabb, hanem az aktuális edzések közötti különbség. Mi van a lakhelyedhez közel? Menj el és nézd meg. Állj be próbaedzésre. Oda menj, amelyik jobban tetszik, közelebb van, jobban érzed magad.
2015. máj. 11. 23:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Én a XX.-ban lakom, de 2 közlekedési járművel szinten folyamatosan kell menni, és a VI. kerületben van az edzés. Van közelebb is, a IX.-ben. De a másikról sok videót készítettek a szabadban is, egy profival, természetesen ez jobban is bejön. Köszi a válaszokat.
2015. máj. 12. 05:54
 6/9 aikiboxer ***** válasza:

Ha videók alapján kellene dönteni, akkor mindenki wing tsunozna. :))

Keress még közelebbit, ha ilyen messzire kell edzésre járni, hamar fel fogod adni.

2015. máj. 12. 06:59
 7/9 anonim ***** válasza:

aikidoboxer írja jól!

Menj el mind a kettő edzésre, nyilván az első ingyenes. És próbáld ki őket és az alapján döntsd el.

Ha mindenki az alapján döntene amik ide vannak írva én sem járnék krav magára... (És ez egy rossz döntés lenne) :D

Sok sikert!

2015. máj. 12. 09:30
 8/9 anonim ***** válasza:
:D
2015. máj. 12. 09:41
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem lenne gond az utazás.

Nekem ez tetszik. Re-gym az edzés helyének a neve, és voltam már több bemutatón is. Ez győzött meg.

2015. máj. 12. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!