Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Extra teherbírású gördeszka?

Extra teherbírású gördeszka?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

180 centi magas, ~105 kg súlyú srác vagyok.

Ezt a deszkát néztem ki magamnak:

[link]

Teljesen alap dolgok megtanulásához ollie stb. jó, ugye?

A 110 kilós teherbírást vehetem komolyan? Nem fog az első ugrásnál ketté törni alattam? Köszi a válaszokat! mosoly

2015. máj. 4. 21:29
 1/9 A kérdező kommentje:
A lábam 45-ös, ez lemaradt. :)
2015. máj. 4. 21:31
 2/9 Beniy ***** válasza:
Oh, bakker ezt inkább felejtsd el! :O Iszonyat gagyi cucc, csodálkoznék ha gurulni megtanulnál rajta. :/ Ezek egyébként a normál súlyú ember alatt is akár egy kickfliptől el tudnak törni, szóval felejtős. Ha normális minőségű deszkát akarsz venni és tényleg komolyan gondolod a sportot, akkor normális skateshopból vegyél, normális komplett deszkát, viszont az ennél jóval többe fog kerülni. :/ Viszont el is bírja a súlyodat.
2015. máj. 4. 22:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Egy deszka lap. CSAK A LAP!!! 20-25000nél kezdődik...

Ezzel max meghalni lehet.

2015. máj. 5. 06:29
 4/9 Beniy ***** válasza:
Nem igazán értem, hogy honnan veszed, hogy egy lap 20-25.000-től kezdődik, de ahogy gondolod. 11.000 forinttól lehet egyébként teljesen jól működő lapokat venni (Mini Logo is teljesen jó, csak éppen nincsen olyan erősen márkázva. :) ) Ha pedig le van árazva, akkor 10e alá is mehetnek. A komplett deszkák szoktak általában 25e forintos árban lenni, amiken már minden rajta van és össze van szerelve. Persze ezekből is van olcsóbb is és drágább is, viszont ettől az ártól inkább csak felfelé érdemes nézelődni. ;)
2015. máj. 5. 10:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát, kinek milyen igényei vannak a miőségre.
2015. máj. 5. 10:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Tekintve, hogy még életemben nem álltam deszkán szerintem nem kell nekem egyből egy 20-30 ezres darab. A kérdésem inkább afelé irányul, hogy mennyire szabad komolyan venni a teherbírást. :D
2015. máj. 5. 11:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Pont azért lenne szükséged a minőségre mert életedben nem álltál deszkán... Van róla fogalmad, gyakorlás közben hányszor fogsz a deszka közepére érkezni, és ez csak 1 hibafaktor at 1000ből... Igen egy helyben lehet, kibírja a 110kg-ot... De ezeket max arra tervezik, hogy kisgyerekek guruljenak vele jobbra balra...

Keress vissza általános iskolás fizika képletekre és számold ki mekkora súlyt kelll kibírnia, ha mondjuk 5km/h val haladva egy ollie-t nyomsz...

2015. máj. 5. 11:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Esetleg valami jó skateshopot akkor tudnál ajánlani? :)
2015. máj. 5. 12:14
 9/9 Beniy ***** válasza:
Mondok én. :) Csak Budapesten: Stég, PepperSkate, Store13, Psychostore, Criminal Skate. :) Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
2015. máj. 5. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!