Akrobatika Budapesten?
Figyelt kérdés
Jár valaki akrobatikára Budapesten? Olyan jellegűre gondolok ami közel áll a freerunning-hoz, esetleg jó harcművészetek mellé kiegészítésnek. Tehát szabadabb forma, de mégis edzés jelleggel.2015. ápr. 10. 17:03
2/7 A kérdező kommentje:
Lehetőség szerint valós helyeket adjatok meg, árral időponttal...:)
2015. ápr. 26. 12:05
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet. Várok még válaszokat, mert én nem találtam nagyon semmit.
Esetleg te jársz oda amit linkeltél? Ha igen akkor milyen?
2015. máj. 8. 12:25
5/7 anonim válasza:
Nem akrobatikára járok, de ugyanahhoz az edzőhöz, Szokolay Zsigmondhoz "Sittes Tréning"-re. [link] Az nagyon jó.
6/7 A kérdező kommentje:
Lehet, ha több időm lesz akkor teszek 1 próbát. Esetleg mivel Te jársz hozzá annyit megtennél nekem ,hogy rákérdezel ,hogy lehet-e akármikor csatlakozni, és gond-e ha valaki nem tud mindig járni csak viszonylag ritkán. (Kezdem úgy érezni kicsit túlvállalom magam...) Persze csak ha nem gond.
2015. máj. 8. 22:15
7/7 A kérdező kommentje:
Ja meg az is érdekelne van-e korhatár. (22 éves vagyok)
2015. máj. 9. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!