Meglehet élni a deszkázásból? és miért szeretsz deszkázni?
én régen deszkáztam, és lány vagyok..
és szerintem se lehetne belőle megélni.. , mert az extrém sportokat nagyon kevesen támogatják.tolna megyei vagyok, és itt normális út sincs, nemhogy valami skatepark féle, és nem hiszem h ez itt változna, max. külföldön lehetne.. bár kitudja..
én is azért hagytam abba, mert nemvolt időm tanulni... szóval én inkább tanulok hamár muszáj..
én is ebből szeretnék megélni de,hogy meg tudj ahhoz keményen kell nyomni,minden nap elég erősen és ha elmész valahova napközben akkor is ki kell menni akár 20órakkor kor deszkázni.én itt az utcában szoktam vannak lépcsők de ha kinövöm a lépcsőket vannak nagyobbak itt Pesten az áruházak előtt.A legjobb az ha csinálsz mellette valamit én nyitok majd egy boltot ahol lesznek ruhák, graffitis dolgok, deszkák ,de nem tudom ,hogy fogom ezeket be ruházni,de ezen van időm agyalni,mert van még addig 6 év.
anyum azért aggódik,mert 40évesen ha abba hagyom a deszkázást mit csinálok,de szerintem akkor is marad a bolt vagy egy raszta szalon ahol rasztákat csinálok és vízipipát árulok.nem tudom minek írtam le de mind1 ha már leírtam :D
13/F
én is ebből szeretnék megélni de,hogy meg tudj ahhoz keményen kell nyomni,minden nap elég erősen és ha elmész valahova napközben akkor is ki kell menni akár 20órakkor kor deszkázni.én itt az utcában szoktam vannak lépcsők de ha kinövöm a lépcsőket vannak nagyobbak itt Pesten az áruházak előtt.A legjobb az ha csinálsz mellette valamit én nyitok majd egy boltot ahol lesznek ruhák, graffitis dolgok, deszkák ,de nem tudom ,hogy fogom ezeket be ruházni,de ezen van időm agyalni,mert van még addig 6 év.
anyum azért aggódik,mert 40évesen ha abba hagyom a deszkázást mit csinálok,de szerintem akkor is marad a bolt vagy egy raszta szalon ahol rasztákat csinálok és vízipipát árulok.nem tudom minek írtam le de mind1 ha már leírtam :D
amúgy én se vok jó tanuló de átmentem ;)
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!