Szerintetek milyen szerelekeket rakjak es a fegyver melyik reszere? Egy g36-rol van szo
Figyelt kérdés
Tudom hogy ugy kell ahogy nekem kezre esik de azert megkerdezlek titeket. Lámpa? Esetleg 45fokos vagy sima markolat. Tavcso vagy reddot stb2015. márc. 1. 21:43
1/1 anonim válasza:
Játékon kérjél meg pár játékost hogy meg szeretnéd nézni az irányzékát, mert nem tudsz dönteni hogy milyet vegyél. Segíteni fognak.
Mindig olyat vegyél ami neked kényelmes.
Én speciel a holosight-ot szeretem, mögé egy billenthető távcsővel. Így 1X és 4X-es nagyításom is van.
Markolatnak egy behajtható, 45 fokonként rögzíthető markolatom van. (bokorban, susnyásban vissza lehet hajtani, így kevésbé akad el, nyílt terepen 90 fokban kihajtva jól meg lehet fogni, CQB-n pedig rövidebbre fogva 45 fokban magam felé hajtva kényelmes.
Lámpa pedig egy totál egyszerű, a replika oldalára felfogatva egy sima szerelékkel.
De ez a kombináció közel sem biztos hogy neked kézre fog állni. Én is próbálgattam többféle irányzékot és markolatot mire ez így összeállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!