Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Az érdekelne hogy 42es lábhoz...

Az érdekelne hogy 42es lábhoz meg kb 175-180 centihez mekkora gördeszka lap kell? vagy milyen lenne a leg optimálisabb?

Figyelt kérdés
Gördeszka,lapméret,
2015. febr. 6. 22:17
 1/4 Beniy ***** válasza:
Hali! Én 8.0"-8.25" között ajánlanám, de ha már eleve van egy gördeszkád, és ahhoz pl. függő, és arra vennéd, akkor például a függő mérete is fontos lehet, illetve a legfontosabb, hogy milyen stílusban gördeszkázol.
2015. febr. 7. 11:59
 2/4 A kérdező kommentje:
főként utcán szeretném használni én olyan 7.75-8 körül gondolkodtam mert a 7.75el könnyebb flipezni
2015. febr. 8. 13:21
 3/4 Beniy ***** válasza:
Háát figyelj, ha csak sima síktalajon szeretnéd használni, akkor esetleg jó lehet a 7.75", amit egy PICIVEL valóban könnyebb megpörgetni, viszont a 8.0" azért stabilabb valamivel. ;) Én speciel 43-as lábbal szintén alapvetően streetre 8.25"-es lapot használok, de leginkább azért, mert szeretem, ha több hely van a lábamnak, és stabilabb a deszka. :)
2015. febr. 8. 18:23
 4/4 A kérdező kommentje:
hát akkor lehet maradok a 8asnál
2015. febr. 11. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!