1/5 anonim válasza:
attól függ mivel, bmx-el annó kamaszkoromban kb 1 délután alatt, dirt/streettel kb 20 perc alatt, országútival 2-3hónap alatt, a mostani 29"esemmel pedig még egyáltalán nem megy, de persze benne lehet a pakliban, hogy ilyen nehéz sem voltam még soha...
2/5 anonim válasza:
igazi vállalható bunny-t nem egy délután alatt ad be bárki... amúgy ha valamin megy akkor minden megy, mert egyébként szar a technikád
3/5 anonim válasza:
"amúgy ha valamin megy akkor minden megy"
persze, és nem fog közbeszólni a teljesen más vázgeometria...
4/5 anonim válasza:
ha magas a felsőcső nem lehet úgy beleülni, de ha egyszer megtanulta az ember már nem rángatja a kormányt és kb ennyi a technika
5/5 anonim válasza:
nekem van scriptem bár meglehet tanulni milyen időközönként nyomod a spacet (vicc..nem fog menni)
ha a görgőt beállítod hogy azzal ugorjon akkor menni fog :) strafe-t ne felejtsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!