Szerintetek eltudnék kezdeni parkourozni?
bmx... nem vicc az majd tökös gyereket farag belőled
sok hús meg kaja mert az hozza az izmot
boxban csak szétverik a fejed, na meg nagy kisebbségi sport az egész manapság sajnos
nem mintha bajom lenne vele ha cigány valaki, csak elég sok suttyó boxol manapság hobbiból
a kondi az tök más sport, a testépítés nem az erőről szól és nagyon függ a kajától (amiben nem sok szülő partner)
sok sportot kipróbáltam atlétikáztam kondiztam judoztam fociztam de a legjobban a bmx jött be csak nem szabad feladni mert az elején nagyon nehéz, a mai napig szívesen lemegyek gurulni a pályára, egy életérzés, hogy 3 éve nem bicózol napi szinten de úgy kezelsz le ott valakivel két találkozás után mintha világ életedben ismerted volna
hol van még ilyen összetartás? hát nem a boxosoknál
amúgy én is szívesen freerunningolnék, csak nagyon nincs hozzá infrastruktúra itthon se pesten se máshol, bécsbe kell menni a legközelebbi normális gumiszőnyegért vagy szivacsgödörért
A BMX és a gördeszka, csak az elkényeztetett buzzancs kisköcsögök sportja. Nem is sport, játék.
Egyébként nem tudom, hogy honnan a duma, hogy sok a roma boksz edzéseken. Előfordul néha, hogy van 3-4 cigó aki ott edz. Na de meddig?? Maximum 3 hónapig!
Ökölvívás, birkózás, muay thai, judo, brazil jiu-jitsu, savate, taekwondo, sambo, MMA az igazi férfiak sportja.
Előző válaszoló te judo után váltottál bmx-re? Hát így a férfiból b*zi. Ilyen is van.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!