Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek eltudnék kezdeni...

Bigpolka kérdése:

Szerintetek eltudnék kezdeni parkourozni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és már 2 éve tornázom .Tudok kéz átfordulni és tudok előre szaltózni.50-55 kiló között vagyok. Az izomzatom kb közepesen fejlett (nem a legjobb) szertorna jól megy. Kérlek írjatok könnyű trükköket.Ne kezdjek valami diétát pl: minden étkezés után gyümölcs .És gyúrjak egy kicsit?

2015. jan. 15. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
ÖKÖLVÍVÁS!
2015. jan. 15. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Szabadfogású birkózás!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. jan. 15. 18:40
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

bmx... nem vicc az majd tökös gyereket farag belőled

sok hús meg kaja mert az hozza az izmot

boxban csak szétverik a fejed, na meg nagy kisebbségi sport az egész manapság sajnos

nem mintha bajom lenne vele ha cigány valaki, csak elég sok suttyó boxol manapság hobbiból

a kondi az tök más sport, a testépítés nem az erőről szól és nagyon függ a kajától (amiben nem sok szülő partner)

sok sportot kipróbáltam atlétikáztam kondiztam judoztam fociztam de a legjobban a bmx jött be csak nem szabad feladni mert az elején nagyon nehéz, a mai napig szívesen lemegyek gurulni a pályára, egy életérzés, hogy 3 éve nem bicózol napi szinten de úgy kezelsz le ott valakivel két találkozás után mintha világ életedben ismerted volna

hol van még ilyen összetartás? hát nem a boxosoknál

amúgy én is szívesen freerunningolnék, csak nagyon nincs hozzá infrastruktúra itthon se pesten se máshol, bécsbe kell menni a legközelebbi normális gumiszőnyegért vagy szivacsgödörért

2015. jan. 16. 02:04
 4/6 anonim ***** válasza:

A BMX és a gördeszka, csak az elkényeztetett buzzancs kisköcsögök sportja. Nem is sport, játék.

Egyébként nem tudom, hogy honnan a duma, hogy sok a roma boksz edzéseken. Előfordul néha, hogy van 3-4 cigó aki ott edz. Na de meddig?? Maximum 3 hónapig!

Ökölvívás, birkózás, muay thai, judo, brazil jiu-jitsu, savate, taekwondo, sambo, MMA az igazi férfiak sportja.

Előző válaszoló te judo után váltottál bmx-re? Hát így a férfiból b*zi. Ilyen is van.....

2015. jan. 16. 09:27
 5/6 anonim ***** válasza:
*így lesz
2015. jan. 16. 09:27
 6/6 anonim ***** válasza:
ja hogyne, menj már ki aranyhegy dirt-re össze fosnád magad a nagy kemény boxos fejeddel, meg se mernéd ugrani már az indítót
2015. jan. 16. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!