Szerintetek Jon "Bones" Jones őstehetség?
Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 17:51
1/9 Singham válasza:
Őstehetség? Előbb a saját súlycsoportjában legyen már. Nehézsúly csoportba való, nem félnehézbe. Viszont még így se őstehetség, hisz, ha nem tudja kihasználni a hosszú végtagjait már meg van halva. Gustafson is kicsinálta lényegében (nyílt titok, hogy bunda volt a meccs).
2/9 A kérdező kommentje:
Igen az igaz, hogy bunda volt, még akkor is észre lehetett venni, ha nézted.
2015. jan. 12. 17:05
3/9 anonim válasza:
Tehetséges az tény , nekem nagyon nagy kedvencem, mondhatni példaképem.Utolsó mérkőzésétől többet vártam.Technikája nagyon jó, könyökösei brutálisak. Gusti tényleg megfogta, kiváncsi leszek hogy szuperál majd Rumle Jhonson ellen. Tuti jó mérkőzés lesz.
4/9 A kérdező kommentje:
Én is várom!
2015. febr. 2. 15:13
5/9 anonim válasza:
Az MMA rengeteget fejlődött az utóbbi időben Jon Jones pedig ennek talán a legeredményesebb képviselője . Én nagyon szurkolok neki h összejöjjön a 10 címvédés és hivatalosan is ő legyen minden idők legjobb MMA-sa.
Eddig senki se tudta megszorongatni őt a ketrecben kivétel ( Gustaffson ) bár szerintem itt betudhatjuk a meglepetés erejének illetve , hogy Gusti a címre ment Jon pedig már régota a toppon volt . Gusti tele volt tűzzel Jones pedig nem . Nem hiszem hogy Rumble meg tudná verni a bajnokot. Rumble nagyon jó álló harcban de Jones Grapplingjével eddig senki se tudott semmit se kezdeni lást mit kapott a nagy Cormier.
6/9 anonim válasza:
Egy interim meccsen nem sokra menne Velasquez ellen.
7/9 anonim válasza:
Nem tudom Cormiert valamivel gyengébb mint Velasquez , de még se tudott Jones ellen semmit se kezdeni . Jó Valesquez kardió és ütőerőben is fölötte áll , de kérdéses. Jones és Cain is nagyon masszív harcos , jó lenne ha egyszer sor kerülne erre a találkozóra . Talán majd láthatjuk ha Jones felmegy 2-3 év múlva nehézsúlyba.
8/9 anonim válasza:
Sajnos nem valószínű, hogy látjuk még ketrecben :(
9/9 anonim válasza:
Igen :( sajnálom én is hogy így elcseszte a karrierjét , pedig csak 2 meccse volt hátra, ahhoz hogy 10 címvédéssel ö legyen a legsikeresebb MMA harcos . Az edzője meg is mondta : Az egyetlen aki legyőzheti Jones-t az Jones. Meg is történt . Elég rossz , hogy eltűntek a nagy ''sztárok'' Jones , Silva , GSP. Én azért örülnék ha visszajönne , szerintem a UFC se hülye hogy eldobja talán a legnagyobb reménységüket . DC most a bajnok , mert Jones nyaral . De ö már öreg 36 és ki tudja , hogy még meddig marad valószínűleg addig amíg megtudja védeni az övét . Van egy Gusti meg egy Anthony .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!