Mi a véleményetek a Kona bringákról?
Kona : jó márka, megjelenést feldobja... ,de rohadt drága...
manapság 100rugó kül is lehet a kona és az umf megfelelőjire... pl Stinky(sima) - Freddy (1) ua az a teló... de mára rugóstag 100× szarabb a stinkybe felszereltség kb u.a. váz erőssége : Stinky semmivel se erősebb (most a 2010 umfhez hasonlítom...) de rohadt drága..
ha veszel egy umfet, akkor uazt veszed meg olcsóbban...
többet tudsz költeni tuningra...
dhban a Duncan2 és a stab között leginkább csak a váz tér el... árban sincs külömbség
ár 2009 ben ,10et nem találtam Ajánlott fogyasztói ár: 699,900Ft (stab)
duncan2 2009 : 750 , 2010 ,800 (a 10es rangák mind drágábbak... lehet az új marzók miatt ... de lehet h csak felszereltség tér el , mármint árban...)
Egyébként ha gazdag lennék egyiket se venném meg...
Speckot vennék... vagy Santa-t
én specko demo8 at v santa v10et fox 40el, saint, stb...
dirtre p1-et vagy p2 cromot..
de mindenki másra eküszik pl stab supreme : boxxer wc és boxxert sose vennék, mert törnek mint állat.. (legtöbb fékhíd) bár magyaro-ra, de magyarba meg nem vennék stab supremet...
Jelenlegi rangám :
Duncan (2006)
Marzo 888 Rv
Truva hajtás
Deore lx fék
Vuelta Excalibur kereke
X-fusin vector tag...
meg vagyok vele elégedve és magyar o-ra nem kell jobb...
(bár egy 2010 Freddy 1-re szó nélkül lecserélném :D de csak '10 re, a váz miatt...)
remélem segítettem, próbáltam objektívan fogalmazni... (ahol tudtam, valahol abszolút nem lehet.. :S )
keveseb szoval betüvel : FOS!
Divat bicikli! fél év alatt tönkre megy! CSak a DH,FF bringáji jok többit nem érdemes megvenni! Pénzkidobás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!