Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a véleményetek a Kona...

Mi a véleményetek a Kona bringákról?

Figyelt kérdés
Kona Shredem van 2009-es és kiváncsi vagyok ti mit tapasztaltok!
2010. febr. 5. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
kona? nem éppen a legjobb, max dirtre meg DH-ra. nekem shredem van 2007-es és őszintén megmondom nem éri meg az árát ennyiből már ezerszer jobb bringát vesz az ember, csak én elkapkodtam anno, sajnos...
2010. febr. 12. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Kona : jó márka, megjelenést feldobja... ,de rohadt drága...

manapság 100rugó kül is lehet a kona és az umf megfelelőjire... pl Stinky(sima) - Freddy (1) ua az a teló... de mára rugóstag 100× szarabb a stinkybe felszereltség kb u.a. váz erőssége : Stinky semmivel se erősebb (most a 2010 umfhez hasonlítom...) de rohadt drága..

ha veszel egy umfet, akkor uazt veszed meg olcsóbban...

többet tudsz költeni tuningra...

dhban a Duncan2 és a stab között leginkább csak a váz tér el... árban sincs külömbség

ár 2009 ben ,10et nem találtam Ajánlott fogyasztói ár: 699,900Ft (stab)

duncan2 2009 : 750 , 2010 ,800 (a 10es rangák mind drágábbak... lehet az új marzók miatt ... de lehet h csak felszereltség tér el , mármint árban...)

Egyébként ha gazdag lennék egyiket se venném meg...

Speckot vennék... vagy Santa-t

én specko demo8 at v santa v10et fox 40el, saint, stb...

dirtre p1-et vagy p2 cromot..

de mindenki másra eküszik pl stab supreme : boxxer wc és boxxert sose vennék, mert törnek mint állat.. (legtöbb fékhíd) bár magyaro-ra, de magyarba meg nem vennék stab supremet...

Jelenlegi rangám :

Duncan (2006)

Marzo 888 Rv

Truva hajtás

Deore lx fék

Vuelta Excalibur kereke

X-fusin vector tag...

meg vagyok vele elégedve és magyar o-ra nem kell jobb...

(bár egy 2010 Freddy 1-re szó nélkül lecserélném :D de csak '10 re, a váz miatt...)

remélem segítettem, próbáltam objektívan fogalmazni... (ahol tudtam, valahol abszolút nem lehet.. :S )

2010. febr. 14. 12:36
 3/4 anonim válasza:
jó bicó de divat márka és ezért drága
2010. márc. 9. 17:24
 4/4 anonim válasza:

keveseb szoval betüvel : FOS!

Divat bicikli! fél év alatt tönkre megy! CSak a DH,FF bringáji jok többit nem érdemes megvenni! Pénzkidobás...

2010. ápr. 11. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!