Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogy legyek jó BMX-ben?...

Hogy legyek jó BMX-ben? Nagyon nem megy.

Figyelt kérdés
bunny hopot tudok és kb ennyi a tudomány
2014. dec. 15. 19:34
 1/6 anonim válasza:
kitartás és bátorság. :) a barátom is bmx-es és tőle is sokszor hallottam ezt, ennek ellenére egyre jobban megy neki, és több trükköt tud.
2014. dec. 15. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
ahogy Lenin atyánk is megmondta, tanulni, tanulni, tanulni... nem pedig gykn keseregni.. most miért nem kint vagy és gyakorolsz? nah látod... ezért nem megy...
2014. dec. 15. 20:26
 3/6 anonim válasza:
Gyakorolj sokat. Nèzz videòkat, lassítsd le, olvass utána hova kerüljön a sulypont ,mekkora legyen a lendület. Fejben meg kell lennie ,azután kell kigyakorolni. Nem feladni az elsö sèrülèseknèl ,kudarcoknál. Menni fog!
2014. dec. 15. 20:26
 4/6 A kérdező kommentje:

ma pl 4 órát gyakoroltam air-t és kb leszakad a hátam de nem megy

lendületből kiviszem a peremig meg vissza de tovább nem ha meg ugrok akkor az olyan mintha nem is lett volna

2014. dec. 15. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:
tudsz bunnyzni, de már airt gyakorolsz... a bmx olyan mint minden más sport, az alapoktól kell felépíteni, ha egyből beleugrasz a mély vízbe abból lesznek a sérülések, meg a rossz tapasztalatok, meg az, hogy azt se tudod, hogy állj neki... amíg nem megy a bunny, manual, kormánypöri, vázpöri, szóval a legalapabb trükkök, addig ne is feszengj félcsőben, mert az egyensúlyod sem tudod megtartani a kecskén...
2014. dec. 15. 20:36
 6/6 A kérdező kommentje:
ja vázpöri meg kormánypöri... easy cuccok
2014. dec. 15. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!