12 évesen el lehet kezdeni még szertornázni?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég, nyáron töltöttem be a tizenkettőt. Versenyezve még el lehet kezdeni szertornázni ilyen korban? Vagy már csak hobbiként? Vagy amatőr versenyeken indulhatnék még?2014. nov. 29. 20:42
1/6 anonim válasza:
Én négyosztályos gimibe jártam ahol elég komoly szertornacsapat volt, a legtöbb srác ott kezdte el 14 évesen, ők jártak versenyekre.
Persze olimpikon nem lesz belőled, de járhatsz nyugodtan.
2/6 anonim válasza:
12 évesen még bármi lehetsz... főleg ha tudatosan sport táplálkozol is mellette, mert anélkül nem igen van esély komolya versenyekre
3/6 anonim válasza:
Üdv kisember! Már hogyne lehetne elkezdeni szertornázni.
Ha ezt szeretnéd csinálni, ne húzd az időt tovább!Előbb úgyis a tornaelmélettel indítotok ,majd nyújtógyakorlatokkal.Minden attól függ , a versenyek,és egyebek ,hogy mennyire vagy jó benne. Ha kiemelkedő a teljesítményed kipedáloznak neked minden alkalmat hogy bizonyíts ,ebben biztos vagyok.
4/6 A kérdező kommentje:
A gerincem hajlékony, illetve a spárgára már nyújtok, nem sok van hátra, 2 évet táncra 3 évet pedig aerobikra jártam. A magasságom nem lehet hátrány ebben a sportban? Nem vagyok hűde magas de 160 felett vagyok kicsivel. De 166 alatt...
2014. dec. 3. 15:56
5/6 anonim válasza:
Nem. Én 180 voltam 14 évesen is. Nem volt hátrányom egyszer sem. Nem a magasság dönt.
6/6 A kérdező kommentje:
Milyen egyesületet ajánlanátok?
És van jelentősége, hogy fiú vagy lány vagyok?
2014. dec. 5. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!