Mosonagyaróváron skate park?
Figyelt kérdés
Viszonyítási pont: a korházbol kijövök és merre ?
Állítólag van ott park valahol kb valaki? Ha már ott vagyok nem hagynám ki. S.O.S. be ma kéne az infó!!
2014. nov. 7. 23:08
1/2 anonim válasza:
Na várj, én ha minden igaz voltam ott is. Az infót próbálom viszonylag pontosan visszaadni amíg megjönnek a Mosonmagyaróváriak.Korház azszem kijössz és balra indulsz ott van egy lámpás kereszteződés.Ott végig egy baromi hosszú úton talán Szent István de nem biztos.Menj a shell kútig.Onna ugyanúgy tovább :D amíg nem ütközöl egy körforgalommal ott van valahol balra. Nem nagy, de én se hagynám ki. Remélem megtalálod!
2/2 A kérdező kommentje:
Király vagy ! Kössz!
2014. nov. 7. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!