Mekkorát sebez egy 380/400 FPS-es airsoft fegyver?
Figyelt kérdés
Nézegettem az Airsoftokat és a legtöbb elérhető árú, 380-400 fps-es ez egy közepes vastagságú pullóveren keresztül mennyire érezhető és mekkora a "sebzése" (mennyire veszélyes?)2014. okt. 29. 22:56
1/1 anonim válasza:
nem tudom h milyen számodra a közepes vastagságú pulóver, de általában nem szokott kellemes lenni. és zubbonyban játszok, és a 300 fps is tud fájni, ha éppen úgy találnak el, vagy olyan távolságról. veszélyesnek meg annyira veszélyes, h a fogakat lehet vele kilőni (vagy a szemet, de nyilván szemüveg az kötelező). nekem régen volt olyan, h 300 fps el 2-3m ről lábonlőttek, melegítő volt rajtam, és a folt hetekig látszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!