Timon 55 kérdése:
Milyen gördeszkát vegyek?
Figyelt kérdés
Még elég kezdő vagyok gördeszkázás terén, de el akarom kezdeni kicsit komolyabban is űzni. Pár haverom egyszer-kétszer kölcsönadta a deszkáját és eléggé megtetszett. Honnan, mekkora és milyen deszkát vegyek? Vagy magam rakjam össze? 17F 180 centi vagyok2014. szept. 25. 19:28
1/4 anonim válasza:
Heló!
Én 7 cm-el vagyok magasabb és 2 évvel fiatalabb, én az első deszkám összeraktam, nem volt nehéz, csak a gripp-re figyelj ;) egyébként egy darkstar lap és egy element függő tökéletes lesz kezdésnek, nem fog eltörni. Az én első deszkám 8.1-es volt. (2 hónapja űzöm a sportot) A deszka még mindig megvan, csak lassan kell 1 függőcsere, mert jól elkoptattam.
2/4 anonim válasza:
3/4 Beniy válasza:
Hát előző azért szerintem jobb, ha kezdésnek komplettet vesz. :) Olcsóbban is kijön a dologból, meg kisebb eséllyel rontja el. Egyébként kereket azért abszolút nem mindegy, hogy milyet vesz. Kell oda a jó minőségű poliuretán, illetve a méret, és a keménység se mindegy. :) Na szóval; kérdező, én egy komplett deszkát ajánlanék neked leginkább, aminek a mérete kisebb mértékben a lábad méretétől is függ, a legnagyobb mértékben viszont attól, hogy mire szeretnéd használni. Például szimplán csak síktalajon trükközni, esetleg szintezés, korlátok érdekelnek, pool/félcső, hasonlók? Ezt mind-mind át kell gondolni, mert a deszka, és a kerék méretét, illetve keménységét is érdemes ezekhez az igényekhez igazítani. Egyébként szerintem érdemes lenne megkérdezni a haverodat, hogy az ő deszkáján milyen méretű cuccok vannak (a laptól kezdve a csapágyakig mindenre rá lehet szerintem kérdezni), ha pedig még egyszer ráállsz, és gurulgatsz vele picit, akkor esetleg el tudod dönteni, hogy kell-e nagyobb deszka, vagy mehet-e esetleg kicsit karcsúbbra. Egyébként komplett deszka kiválasztásában, és egyenként összerakott cucc összeállításában is tudok segíteni, szóval írj nyugodtan. :) Esetleg bemehetsz egy-két skateshopba is, ha van rá lehetőséged, és kérhetsz onnan is tanácsokat. :)
4/4 anonim válasza:
Érdekes, senkit sem kérdeztem meg, milyen kereket vegyek, azt mondták elk*rtam, és azóta mindegyiknél jobb vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!