Vannak itt íjászklubosok?
Figyelt kérdés
Szeretnék belépni egy íjászklubba, de érdekelne, hogy hogy néz ki egy edzés(ez edzés?). Mit csináltok egy ilyen alkalom alatt? Mennyire jó fizikum kell hozzá?2014. szept. 22. 13:13
1/4 anonim válasza:
Ket oras edzesen eleg jol el tud faradni az ember karja. Az edzes ugy nez ki nalunk, hogy adnak ijjat (ha nincs neked)meg vesszot is es a celtablaba be kell loni. De a szabalyokat be kell tartani. Ilyen szabaly pl hogy nem szedjuk ossze a vesszot amig mindenki nem lotte ki a vesszoit, mert a vesszo 300km/h sebessegel is mehet. Eleg kellemetlen ha egy ilyen eltalal.
2/4 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag annyi egy edzés, hogy egy helybe álltok és célba lőtök? Ne értsd félre, nem lekicsinylően akarom írni csak tényleg nem találkoztam még ilyennel soha. Azért érdeklődöm, mert nem vagyok topon fizikailag és ha ilyen futkározós, ugrálós akármi, akkor egyelőre hagyom, de ha olyan, mint írtad, akkor érdekelne a dolog. Köszönöm a válaszodat!
2014. szept. 27. 21:46
3/4 anonim válasza:
Elso vagyok. Igen egy helyben allunk es celzunk nem egy mozgos sport. Bocs, hogy csak most valaszoltam.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segítséget! Ezt az évet már pihentettem, de januárban belépek a helyi klubba.
2014. okt. 2. 22:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!