Milyen gördeszkát vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy deszkát de nem tudom milyen lenne a megfelelő. Súlyom 38-41kg között mozog. Magasságom 164cm.
Max 25 ezer forintot szánok rá. Ja és kezdő vagyok:D.
Az értelmes válaszokat előre is köszi:).
2014. szept. 6. 16:34
11/14 Beniy válasza:
Ebben a mondatban mit nem lehetett megérteni, hogy "Hát ami hasonló méretben van, ---> ÉS JÓ <---, az csak drágábban van sajnos."? :D Nem genyózásból, de tényleg. :) Amit én küldtem az a jobb. Jobb cuccok vannak rajta, és a lap is jobb.
12/14 A kérdező kommentje:
ok köszi:)
2014. szept. 7. 15:03
13/14 A kérdező kommentje:
meddig bírná az a deszka?
2014. szept. 7. 15:04
14/14 Beniy válasza:
Attól függ, hogy mennyire vigyázol rá, és hogy használod. :) Csapágyakat szerintem 1-2 hónap után cserélni kéne valószínűleg, de ez mindegyik komplettnél esedékes, ahhoz, hogy kényelmesen gurulj. Ennél talán egy picit még ki is húzódhat ez az idő, ha nem gurulsz bele pocsolyákba, meg sárba, meg ilyesmi. ;) Tehát esőt, sarat, port kerülni. Az alap trükköknél pedig abszolút nem kéne eltörnie. Az a kínai gagyikra jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!