Milyen crossmotort vegyek?
Figyelt kérdés
170 cm-es vagyok.Szertnék venni egy 300-ezer körül forgó áru crossmotort életemben már sokmindenen motoroztam szóval van tapasztalatom,de ez lenne az első motorom.Hányköbcentis,milyen évjáratut minimum,és milyen márkéjút ajánlotok.Kösz a segítséget:Bence2010. jan. 14. 19:16
1/6 Valter6672 válasza:
Hátha 300 körül gondolkodsz, akkor 2T. Szerintem egy 125 cr jó lenne neked.Vannak jó állapotúak jó árba, 96osak, vagy a felett is.Sok sikert a választáshoz.
2/6 anonim válasza:
kx 250 egy régebbi tipust tucc szerezni sztem 300ért és a qya erős motor
4/6 Valter6672 válasza:
Szerintem az neki erős lenne, meg ki se lehet használni, csak ha nagyon tudsz motorozni...első voltam
5/6 anonim válasza:
sztem honda cr125gyári vagy kawa kx 125 NE VEGYÉL NAGYON ÖREGET MERT A GATYÁD IS RÁMEHET végül is fiatalnális ki hogy használta de öreg cross kb 13-14 éveset nem valami érdemes venni
6/6 anonim válasza:
125ccm est ne vegyél mert megunod! minimum 300 asr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!