Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen a Krav-maga könyv?

Milyen a Krav-maga könyv?

Figyelt kérdés
Járok krav-magázni de érdekelne engem a krav-maga könyv, szívesen megvenném de érdekelne hogy a képes illusztrációkon kivül tartalmaz-e például valami harc elötti, közbeni, utáni pszichológiai elemzést vagy valami hasonlót, vagy csak kifejezetten technikákról szól? Első sorban olyanoktól várok választ akik már belenéztek vagy meg van nekik.
2010. jan. 11. 17:26
 1/5 anonim válasza:
38%
Ez az az önvédelmi stílus amit igen kicsi helyen is hatékonyan lehet alkalmazni?Ha igen akkor inkább keress egy klubbot és gyakorold.
2010. jan. 19. 08:20
 2/5 anonim válasza:
8%
Krav maga ZSIDÓ harcmüvészet zsidók hozták be a Hazánkba. Felejcsd el.
2010. jan. 24. 00:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

az ellőtem írok mind nem értenek kicsit se hozzá

1 válaszóló OLVASD MÁR EL MIT ÍRT ELSŐ MONDAT :JÁROK KRAV magázni

2 válaszóló : attól még hogy nem szereted a zsidókat attól még mindig ez az egyik legjobb önvédelem ami civileknek jó és még oktatják is sok helyen magyarországon

ui. én is megakarom majd venni a könyvet , addigis kérdezd meg edződ hogy mik vannak benne a könyvben bisztos tudni fogja

2010. máj. 22. 11:32
 4/5 anonim válasza:

01-24 00:51

Kicsit olvass utana, mert konkretan magyar embert fejlesztette ki ... :-) [a szarmazasa valoban zsido volt]

2010. dec. 7. 03:00
 5/5 anonim ***** válasza:
a rasszista k_rva anyját a másodiknak
2010. dec. 18. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!