Az abec7-es csapágyak megérik az árúkat?
Figyelt kérdés
A gördeszkámba vennék és nem tudom mennyire érné meg. Meg hallotam hogy ezeket azért rendesen kell karbantartani. Azt, hogy? Csak elég letörőlni róla a koszt meg a fémreszekléket, vagy valahogy máshogy is kell?2014. júl. 30. 21:19
1/4 Beniy válasza:
Attól függ, hogy mennyit, és milyen gyorsan gördeszkázol. Nem olyan para egyébként karbantartani, semmi bonyolult nincsen benne. Nem feltétlenül kell a legdrágábbat venni. Van jó minőségű 4000-4500 forintért is. Egyébként olyat kell venni, amin műanyag porvédők vannak, mert azokat ki lehet venni. Egyébként nehéz tisztítani. https://www.youtube.com/watch?v=NbBbz5C47Hw Én mondjuk acetont szoktam használni, nem hígítót.
2/4 A kérdező kommentje:
És ezt mondjuk hetente?
2014. júl. 30. 22:08
3/4 Beniy válasza:
ÁÁ dehogy. Inkább havonta, de mondjuk háromhetente is lehet akár. Attól függ, hogy mennyit deszkázol, mert minél többet gurulsz annál több kosz megy bele, elég logikus. :D Meg ha szerencsés vagy, és annyira nem koszolódik, jól zár meg minden, olajozni azért érdemes rendszeresen, mert egyébként kiszárad, lelassul, elkopik, és szétesik.
4/4 Beniy válasza:
Ha belemész egy adag homokba meg ilyenek, és érzed, hogy belement a kosz (érezni fogod, hidd el), akkor érdemes a következő alkalom előtt kitisztítani, mert marha lassú lesz, és sokkal durvábban darálja a csapágyat a homok, mintha csak simán kiszáradt volna a cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!