Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » üdv! Danabol kúráztam, kúrasze...

üdv! Danabol kúráztam, kúraszerűen 30 napig, piramisban, most a jobboldali nyirokcsomóm beduzzadt. Lehet ez a danaboltol?

Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 12:16
1 2
 11/15 anonim válasza:

menj el orvoshoz sürgősen!Bár azt azért jo lenne tudni, hogy mijen piramisban szedted..már piramis alja, teteje...

Ha mindenképp szedni akarszvalamit, a kokszot felejtsd el!Tojás,tésztafélék,és hús...és rendszeresitett étrend. Ennyi kell a gyurmázáshoz...ha ez sem elég... szintiszta fehérje..bemész 1 Legális boltba, és találsz a pénztárcádhoz, és a célodhoz megfelelőt.

2010. jan. 14. 16:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Lehet attól is de szerintem nem attól van. Majd 2 ezer szem után már rájöttem én is hogy vizet és zsírt felpakolni nem túl ésszerű.
2010. jan. 17. 18:26
 13/15 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám, találtál már rá vmi megoldást?
2010. ápr. 19. 21:51
 14/15 anonim válasza:

ok. ne hallgass a sok hozzá nem értő hülyegyerekre, azt se tudják mi az a danabol, honnan is tudnák, hiszen be se szedték. max a haverja haverjátol hallotta hogy nem jó meg, hogy román.

Az uj danabolok már nem károsak, 800 szemtöl lehet , hogy már az lenne, de egy kúrva általában 200 szemböl áll.

Személy szerint 2 kúrán vagyok túl és semmi bajom sincs tőle. Ezért csak annyit mondok ne hallgass a sok hozzá nem értőre, a nyirokcsomo duzzanat meg nem attol van csak bebeszélés.

Csá all

2010. júl. 22. 08:55
 15/15 anonim válasza:
k*rva helyett kúrát akartam irni bocs
2010. júl. 22. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!