Valaki mondana olyan zenéket, amire jó futni?
Figyelt kérdés
Inspirációként. :)2014. júl. 23. 15:25
2/8 anonim válasza:
Ha van időd nézz szét Youtube-on playlistek után. Keresőbe írd be pl, hogy running songs playlist, vagy hasonló és akkor kiad mások által csinált lejátszási listákat, összeállításokat, onnan lehet bőven szemezgetni. Amúgy meg Eye of the tiger és Rocky főcímdal minden nemű edzés alá megteszi :D
3/8 anonim válasza:
Azt csak te tudod, hogy neked mire jó futni. Nekem pl. Iron Maidenre meg Korpiklaanira is jó.
4/8 anonim válasza:
(2. vagyok)
3. válaszoló, pacsi az Iron Maiden-re, én deszkázásnál szoktam nyomatni :D
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat és tanácsokat. :)
2014. júl. 24. 00:50
6/8 anonim válasza:
compact disco - leave it up to me
superheavy - miracle worker
flashdance - maniac
blondie - one way or another
Amúgy, én azt csináltam, hogy letöltöttem egy bpm-countert a netről, ami a ritmust elemzi a zeneszámokban. Utánaolvastam, hogy a 80 körüli bpm-es számok alkalmasak a szaladásra, s végigfuttattam a zenéimet.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2014. aug. 6. 09:14
8/8 anonim válasza:
born slippy
armin van buuren - ping pong
a penge főcímzenéje (blade theme) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!