Kétütemű crossmotorok közül nektek melyik jön be? Vagy melyik jött be?
kawasaki kx, suzuki rm, yamaha yz, ktm sx, honda cr, tm ???
csak kíváncsi vagyok a véleményetekre :) ha esetleg volt valakinek pozitív negativ tapasztalata szerviz , teljesitmény stb.. terén irja le:)
Na várj, először is 2t vagy 4t?
És ccm?
Mert mindegyik másban jó, és az évjárat nagyon fontos.
A kérdésem tartalmazza, hogy 2t.
ccm-vel és évjárattal nem szeretném leszűkíteni.Csak próbáltam feldobni egy jó témát....mert szívesen hallgatnám a tapasztalatokat. :)
Nekem hondám és kawasakim volt. a hondám hamar szét ment, nem bírta a strapát, főként homokba,határba járt. A kawasakit viszont nagyon szerettem soha nem volt semmi baja
Ha választanom kéne biztos a kawasakit választanán.
Szia!
Nekem suzukim van (RM125), alkatrész ellátottsággal teljes mértékben meg vagyok elégedve.
Volt rá példa, hogy a 40 üzemórás dugó cserét elhagytam és az adott érték többszöröse volt már a dugóban, de nagyon jól bírta ,ami negatívum lenne az a power szelep(kipufogó szelep)ugyanis hajlamos a "tartó tengely" eltörni és így a szelep képes beleesni a hengerbe, ami végül nagy problémát okozhat, a járó dugattyú szépen átrendezi szinte az egész blokkot
de ez persze nagyon ritkán fordul elő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!