Pontosan mit takar ha egy BMX alkatrész "életgaranciás"?
Figyelt kérdés
Kezdő bmx es vagyok, és rengeteg alkatrészt látok amik életgarisak. Vegyünk most egy sunday vázat. 90.000Ft egy váz, és életgaris. Ez azt jelenti hogyha mondjuk sikerül eltörni, akkor kicserélik? Vagy nem értem hogy mit takar pontosan.2010. jan. 7. 18:20
1/3 anonim válasza:
Tudod van az ami 1 évig garis, 2 évig garis így tovább.. na ez addig garis ameddig élsz:)
Magyarul, bármikor töröd el..kicserélik.:)
2/3 A kérdező kommentje:
igen, azt sikerült felfognom hogy az életgari az a termék egész élettartamára szól, csak azt nem tudom hogy mik azok a károk amik miatt cserélik. szóval akkor törés esetén is cserélik? ez érdekelne. Mert mondjuk ha kettétörsz egy telefont azt nem cserélik ki garival nem rendeltetés szerű használat miatt. de a bmx el alapból ugrálni kell és az rendeltetés szerű ha eltöröd?:D
2010. jan. 7. 22:53
3/3 anonim válasza:
ha arra használod amire ajánlják (street,dirt,park) és ugy törik el akkor kicserélik.de nem egy olyat hallodtam hogy hajszálrepedés miatt nem cserélték ki mivel nem akadályozza a használatba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!