Egy másik Rosberg szurkoló:
1. Szinpatikusabb , nem hisztizik ha nem nyer. Mert aki nyerni tud , annak veszítenie is tudni kell.
2. Nem agresszív az autójával (mint egyesek , de hozzáteszem az egyesek is néha-néha.)
3. Ki hallott még néger Britről? Én nem.
4. És Rosbergnik azért nincs VB-címje , mert: Kezdjük az elején: 1. A Williems-el , hogy legyen VB? 2.A Mercinél Schumaher meg a 7 VB? Hogyan győzze le? (Amúgy meg sokszor megelőzte VB-n. 3. Most van először normális kocsiba. +/- ki nyer , veszít. Akkor miről beszélünk? 16/l
Amúgy sztem is jöhetne aAlonsónak + 1 vagy 2 VB-cím , de amíg s.ar a kocsija , addig csak álmodozzon!
1. Én csak akkor láttam "hisztizni" ha megvolt rá az oka, arról nem is beszélve, hogy Rosbergnek is volt pár érdekes megnyilvánulása.
2. Ilyen a vezetési stílusa. Kiváló. Ha pedig túl megy határon, Ő is mint mindenki más megkapja a büntetését.
3. Ehhez mi a fene közöd van? És hogyan jön ide?
4. Aki jó az jó! Így is, úgy is! Sosem volt esélye. Vannak nála sokkal tehetségesebbek és itt nemcsak Hamiltonra célzok!
#11 Nem vagy valami túl jól tájékoztatott. Rosberg legyőzte Schumachert, 2011-ben, 201-ben meg főleg.
Előtte végzett a vb-ben, több jó helyezése volt.
Nem Schumacher miatt nem lett világbajnok Rosberg, azzal az autóval akkor még futamot sem lehetett nyerni. (Rosbergnek volt egy futam győzelme Kínában a két év alatt)
Azokban az időkben csak Vettel létezett. 2011-ben a red bull 650 ponttal nyert, a Mercedesnek összesen 165 pontja volt, még a második helyezettnek (McLaren) is csak 497 pontja volt.
2012-ben az első helyezett red bull, 460 pontja volt, még a második Ferrari (Alonsonak köszönhető) 400 pontja.
Hamilton kritikázta: Rosberg nem mondhatja , hogy német. és a Német nagydíj a hazai futama.
Akkor hadd kritikázza már az ember lánya.
Rosberg régi gokartos képein világosan látszik hogy finnként vesz részt a versenyen ott van a gokartján a finn zászló.
Hamilton azt mondta, hogy Monacóba nőtt fel ami igaz is és hogy a monacói zászló alá állt a versenyeken, szóval mikor miként versenyzett, de a németet csak később kezdte el használni, már "nagyobb" dolgokban mert hogy az jobban megéri, bár nem valami lelkes a német piac neki sőt még Vettelnek se nagyon van német támogatója egy kettő talán akad de az sem nagy cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!