Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hamilton vagy Rosberg? Miért?

Hamilton vagy Rosberg? Miért?

Figyelt kérdés

2014. júl. 6. 16:06
1 2
 11/15 anonim válasza:

Egy másik Rosberg szurkoló:

1. Szinpatikusabb , nem hisztizik ha nem nyer. Mert aki nyerni tud , annak veszítenie is tudni kell.

2. Nem agresszív az autójával (mint egyesek , de hozzáteszem az egyesek is néha-néha.)

3. Ki hallott még néger Britről? Én nem.

4. És Rosbergnik azért nincs VB-címje , mert: Kezdjük az elején: 1. A Williems-el , hogy legyen VB? 2.A Mercinél Schumaher meg a 7 VB? Hogyan győzze le? (Amúgy meg sokszor megelőzte VB-n. 3. Most van először normális kocsiba. +/- ki nyer , veszít. Akkor miről beszélünk? 16/l

Amúgy sztem is jöhetne aAlonsónak + 1 vagy 2 VB-cím , de amíg s.ar a kocsija , addig csak álmodozzon!

2014. júl. 8. 19:54
 12/15 A kérdező kommentje:

1. Én csak akkor láttam "hisztizni" ha megvolt rá az oka, arról nem is beszélve, hogy Rosbergnek is volt pár érdekes megnyilvánulása.

2. Ilyen a vezetési stílusa. Kiváló. Ha pedig túl megy határon, Ő is mint mindenki más megkapja a büntetését.

3. Ehhez mi a fene közöd van? És hogyan jön ide?

4. Aki jó az jó! Így is, úgy is! Sosem volt esélye. Vannak nála sokkal tehetségesebbek és itt nemcsak Hamiltonra célzok!

2014. júl. 8. 20:39
 13/15 anonim ***** válasza:

#11 Nem vagy valami túl jól tájékoztatott. Rosberg legyőzte Schumachert, 2011-ben, 201-ben meg főleg.

Előtte végzett a vb-ben, több jó helyezése volt.

Nem Schumacher miatt nem lett világbajnok Rosberg, azzal az autóval akkor még futamot sem lehetett nyerni. (Rosbergnek volt egy futam győzelme Kínában a két év alatt)

Azokban az időkben csak Vettel létezett. 2011-ben a red bull 650 ponttal nyert, a Mercedesnek összesen 165 pontja volt, még a második helyezettnek (McLaren) is csak 497 pontja volt.

2012-ben az első helyezett red bull, 460 pontja volt, még a második Ferrari (Alonsonak köszönhető) 400 pontja.

2014. júl. 9. 10:26
 14/15 anonim válasza:

Hamilton kritikázta: Rosberg nem mondhatja , hogy német. és a Német nagydíj a hazai futama.

Akkor hadd kritikázza már az ember lánya.

2014. júl. 24. 09:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Rosberg régi gokartos képein világosan látszik hogy finnként vesz részt a versenyen ott van a gokartján a finn zászló.

Hamilton azt mondta, hogy Monacóba nőtt fel ami igaz is és hogy a monacói zászló alá állt a versenyeken, szóval mikor miként versenyzett, de a németet csak később kezdte el használni, már "nagyobb" dolgokban mert hogy az jobban megéri, bár nem valami lelkes a német piac neki sőt még Vettelnek se nagyon van német támogatója egy kettő talán akad de az sem nagy cucc.

2014. júl. 24. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!