Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » USBORNE vs. Slow Cheetah?

USBORNE vs. Slow Cheetah?

Figyelt kérdés
Ki győzne? :D
2014. júl. 4. 16:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
45%
2 emberről beszélsz akinek a neten ez a neve. Lehet hogy ilyen kövérek de az is lehet hogy soványok vagy izmosak. Lehet hogy sportosak vagy kockák meg a neten irkálnak mindent. Lehet hogy kicsik de lehet hogy nagyok. Ki győzne? De miben is? Nézd a dolgok másik oldalát is. "Innen nézve madár túlról nézve turul madár."
2014. júl. 6. 12:21
 2/21 anonim ***** válasza:
28%
MinimorRris! :D
2014. júl. 6. 15:07
 3/21 anonim válasza:
85%
usborne egyértelmü. ha olvasnátok el a válaszait akor ezt ti tudnátok. sok mindent meg lehet tudni egy emberröl a válaszaiból. én sokat szoktam vele beszelgetni privát űzenetben is. ő egy olyan környéken él ahol sokat kelett verekednie és keménynek lennie ahoz hogy meg tudja védeni magát. mma-ra is jár már sok éve és asszem versenyzik is belöle ugyhogy ő tud valamit. a slow cheeta csak krav magás p-ö-c-s aki mindenkinek magyarázz azt közbe nem is tud semit. néha beszolt usbornenak de usborne lekussoltatta mindíg. ha bunyoznának akor usborne egyböl leütné de ugyse lesz verekedés mer usborne le se s-z-a-r-j-a az ijen b-u-z-i-k-a-t. meg ha megbeszélnének egy hejet ahol lejátszák és bunyozhatnának akor slow cheeta ugyse merne elmenni.
2014. júl. 6. 18:29
 4/21 anonim válasza:
85%
alap hogy USBORNE... slow ceetah csak egy kis kö.csög
2014. júl. 6. 19:32
 5/21 anonim válasza:
85%

szló csíta krav magázik. usborne meg mma-zik. ez történne szló csítával ha usborne neki menne.

[link]

2014. júl. 6. 22:27
 6/21 bojla ***** válasza:
28%
Egyikőjüküket se ismeritek személyesen és úgy ítélkeztek róluk nagyon értelmesek lehettek ti is.
2014. júl. 7. 11:38
 7/21 anonim ***** válasza:
40%
Én meg itt vagyok egy mma bajnok meg boxolok meg mindent csinálok és én vagyok a legprofibb kb ilyen ez a dolog ismeritek őket SZEMÉLYESEN? NEM én is mondhatok akármit mint amit itt leírtam erre akar utalni.
2014. júl. 7. 15:00
 8/21 anonim válasza:
73%
én ismerem USBORNET személyesen is mert énis abban a városban lakok ahol ő csakén nem a lakótelepen... ő tud verekedni az biztos... egyik haverommal is bunyózott de nem győzött egyikse mert a barátaim szét szedték őket... mma-zni is jár azt is tudom de hogy hány éve azt nem tudom... a slow cheeatát nem ismerem személyesen de a válaszaibol látszik hogy egy pö.cs
2014. júl. 7. 15:30
 9/21 anonim ***** válasza:
50%

Elemezzünk.

a név: USBORNE. így, csupa nagybetűvel. ki írja le így a nevét? az, aki nagyon észre akarja vetetni magát. kisebségi komplexus. de ezt kifejtem kicsit bővebben.

szal. a Börzsöny MMA oszlopos tagja. Kár, hogy ha rákeresek, semmit nem dob ki a gugli. Hol az edzés, ki tartja, stb. Még arra sincs találat, hogy valaha valaki tőlük elindult valahol. egy amatőr versenyen, egy global grapplingen, stb.

ennek ellenére a mi usborne barátunk nem átall minden bunyós kérdést oldalakon át megválaszolni...dícséretes. csak mikor melózik? ja, még isibe jár? :D hát persze.

szóval itt van a srác, az isten háta mögött lakik, de szretne nagy harcos lenni (lehet molesztálja valaki a suliban), de esélye sincs rá. nem baj. majd a kiscsávó, mucsaröcsögéről akit mindenki lenéz, az interneten USBORNE (amerikában született?)lesz CSUPA NAGYBETÚVEL. És mindenkinek beszól. Ő a legkeményebb utcai harcos a telepen, meg a kocsmában.

LOL

2014. júl. 8. 06:08
 10/21 marfarin12 ***** válasza:
75%
utolsó te nagyon hü.lye vagy. most mért kell hazudni? nem is ismeritek usbornet és még is itt ugattok. bezzeg privit nem mertek neki írni. kivancsi vagyok hogy élőben mekkora lenne a pofátok ha usborne beállna elétek. amúgy nézd meg a gugliba. az egyesületnek nincs honlapja de sok helyen ott van a név a versenyek miatt.
2014. júl. 28. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!