Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hány éves kortól lehet lerakni...

Hány éves kortól lehet lerakni egy felnőtt Cross motorra a KRESZ vizsgát?

Figyelt kérdés
Köszi!

2014. júl. 1. 11:04
 1/6 kovpet ***** válasza:
Zavart érzek az erőben. Versenyzéshez nem kell KRESZ-vizsga, cross motor nem vehet részt a forgalomban, de ha átalakítod, akkor meg nem elég a KRESZ, hanem jogsi kell akkor is, ha csak 50-es. Nagyobbat meg nem tudsz rendszámoztatni úgy sem.
2014. júl. 1. 11:33
 2/6 A kérdező kommentje:
De hát én látok krosszokat forgalomban :DD
2014. júl. 1. 12:49
 3/6 kovpet ***** válasza:

Attól az még nem legális.

Mekkora motorra gondolsz? Segédmotorra (50 cm3-ig)?

Arra is kell jogsi (AM kategória, 14 évtől). Ha teszel rá világítást, az talán elmegy közútra, ha nem is legális teljesen.

2014. júl. 1. 12:57
 4/6 Beniy ***** válasza:
Az nem "krosszmotor" te... :D Esetleg enduro, vagy valami a cross motorokhoz hasonló történet. A cross mocikon nincsen világítás, mert a versenypályákon szükségtelen, és csak plusz súly lenne. Egy enduron viszont már jó, ha van, mert mondjuk egy erdőben néha problémás lehet megtalálni, hogy hol menjen az ember.
2014. júl. 2. 11:17
 5/6 anonim válasza:

felnőtt cross motor.. gondolom úgy van mint a gyorsulásinál.

A1: 50-125cm3, max 25kw teljesítmény(erre ha jól tudom 16év a korhatár) A2: 125-400cm3 min 25kw max 35kw teljesítmény (erre 18éves korodban teheted le) A: bármilyen motort vezethetsz ezzel a jogosítvánnyal (24évesnek kell lenned) bár én már 250-es cross motort sem vinném ki közútra. de ha csináltatsz rá érvényes okmányokat, forgalmit, jogsit, átalakítod akkor ki lehet vinni ha jól tudom de nem érdemes.

2014. júl. 10. 04:57
 6/6 anonim válasza:
A1: Max 11kw*
2014. júl. 10. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!