Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Meik sportot kezdjem el?

Meik sportot kezdjem el?

Figyelt kérdés
Bmx vagy Rollerezés 12 éves vagyok nemtudom meiket kezdjem el ...........
2014. jún. 9. 20:19
 1/6 anonim válasza:
Egyik se sport.
2014. jún. 9. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:
a roller divatbajön 1-2 évig tartja magát, aztán 10 évig cikinek tartja mindenki, és ezt a körforgást tolja már 30-40 éve folyamatosan, a bmx, meg ha képes is vagy vele valamire, mindig menő marad...
2014. jún. 9. 20:27
 3/6 anonim válasza:
először is kérdező tanulj meg normálisan írni.. meik? okéé jól van semmi baj:DDDD de am sztem a bmx. az nagyon menő
2014. jún. 9. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt mondja sport :DDDD Sport a vizilabda vagy a futás, stb. Ez a kettő amit írtál csak szabadidős tevékenység, sporthoz nem sok közük van.
2014. jún. 14. 12:12
 5/6 anonim ***** válasza:

sport:

A sport meghatározott célú mindennapos tevékenység, a mindennapoktól különböző környezetben; célja a testedzés, versenyzés, a szórakozás, eredmény elérése, a képességek fejlesztése vagy ezeknek kombinációja.

kedves utolsó, azért mert te tipikus szűk látókörű sör szlopáló magyar labdajáték mániás vagy, van rengeteg más típusú sport is a világon...

2014. jún. 14. 23:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a sört, és utálom a focit. Majdnem talált
2014. jún. 19. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!