Hervis-es gördeszka (15ezres árkategória) jó?
Figyelt kérdés
Abszolút kezdő vagyok úgyhogy nem tudom, hogy az mennyire jó, és nem szeretnék pocsékat venni mert mindenki azzal riogat,hogy az olcsóbb az törik és le fogok bénulni ha rosszkor törik.
Szóval voltam hervisben és láttam deszkát 10ezerért 15-ért és 20-ért
Tudom, hogy nem az ára a mérvadó de kinéztem egyet a 15 ezres kategóriából. Szerintetek?
2014. jún. 6. 14:27
1/3 anonim válasza:
ha abszolút kezdő vagy, akkor nem rossz.
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a választ:)
2014. jún. 8. 11:00
3/3 Beniy válasza:
Úú remélem még nem vetted meg. Én őszintén szólva nem ajánlanám a nem skateshopokból vett deszkákat, mert közel sem olyan jók, mintha azoktól a cégektől vennéd, akik tényleg értenek hozzá. :) Gyűjts rá még egy tizest, aztán lesz egy strapabíróbb, használhatóbb komplett deszkád, amivel gyakorolhatsz. :) Leginkább innen az alsó három közül ajánlanám valamelyiket (alapvetően ne vásárolj Garage-ban, mert eléggé rossz a kiszolgálás, és nem is nagyon értenek hozzá az eladók, de a webshop jó. :) ) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!