Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha odaállnék eléd és lehúznék...

Ha odaállnék eléd és lehúznék egy akkora pofont amitől 2 napig csak verébcsiripelést hallanál a füledre, akkor mit csinálnál?

Figyelt kérdés

Nem tudtam hova kiírni, de mivel ez inkább küzdősport téma, itt kérdezem meg!

Ha valaki ilyen szituációba keveredik, akkor mit csinálna?

Ugye mostanában divatos az hogy egy ütéssel valakit az utcán kiteríteni, és felvenni videóra!

Kérdésem elméleti jellegű, de mégis aktuális.

Mit tennél, egy ilyen helyzetben?

De semmi durvulás, durvulás az nuku:)

#pofonosztas #pofonfamegrázása
2014. máj. 31. 16:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
megfognám a kezedet, és megvakargatnám az ujjaiddal a füled tövét hátulról egy reccsenés kíséretében, úgyis rég kiszeretném próbálni, mi van ha túlhúzom...
2014. máj. 31. 16:34
 2/11 anonim ***** válasza:

Amióta az egyik kedves barátunk is így járt, azóta én sokkal élesebb szemmel közlekedem. Így az én esetemben a váratlan pofon nem jöhet számításba, mert mindig éberen közlekedem, és ami a lényeg sosem megyek egyedül.

De elmondhatom, hogy a barátunk hogy reagált ilyen támadásra.

Tudni kell, hogy ez a váratlanul pofán csapok egy idegent az egész világon csinálják. Angliában is csinálják.

Mi Angliában élünk, és a barátunk Christ akarták így meglepni. Csak a támadó suhancok nem tudták, hogy Chris fekete öves, és bár átlagos külsejű , nem egy Dwayne Johnson külsejű ember, azt hitték simán leüthetik a hecc kedvéért. Hatalmasat tévedtek. Chris mindig figyeli a környezetét, és hamar rájött, hogy a vele szemben jövő 6 suhanc nem fog csak úgy elmenni mellette. Felkészült az esetleges támadásra. Mindegyiket úgy megverte mint a lovat. Azóta mindenkit figyelmeztet, hogy legyünk éberek még akkor is ha csak egy kenyérért megyünk a boltba. Ad tippeket bárkinek aki nem tanult önvédelmet, hogy miképpen előzhet meg egy ilyen támadást. Szerencsémre a párom is tanul harcművészetet így biztonságban érzem magam..

2014. máj. 31. 16:37
 3/11 A kérdező kommentje:

Igen, pont ilyen válaszokra voltam kíváncsi, vagyis reakciókra.

Kiből mit váltana ez ki?

Mivel elvileg sok ezer ember azért az egy vagy két másodpercért jár évekig edzésre(küzdősport), hogy ezt jól letudja reagálni, most meglehet mutatni, kinek hogy megy ez!

én csak egy pofont húznék le, de olyat, hogy kb azt éreznéd egy úthenger ment át rajtad.

a többi rajtad múlik!

2014. máj. 31. 16:39
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Általában azért én is tudok a környezetemről, egy ütés elől pedig még mindig nagy eséllyel ki tudok térni. Ezen kívül van fegyverviselési engedélyem, és általában van nálam fegyver. Gondolkodás nélkül közvetlen közelről belelőnék a CS-sel az arcodba, és valószínűleg legalább a fél tárat beléd ereszteném. Aztán már szituációtól függne, hogy mit csinálnék veled a továbbiakban. Ha szar kedvemben találsz, lehet durvulnék. (Amúgy mire érted ezt a "semmi durvulás"-t, nem értem.)
2014. máj. 31. 16:46
 5/11 anonim ***** válasza:
40%
Elsajátítottam Chuck Norris pörögve rúgását. Egyik izomagyú ismerősöm, aki mindenkivel verekedni szokott, erről nem tudott és váratlanul teljes erőből mellbe vert. Rosszul tette, mert elfogott a méreg és a térfigyelő kamerák előtt véletlenül akkora pofon rúgást kapott hogy kb. két méterrel odébb terült ki a földön. Tehát a pofon jöhet, az illető le fog szokni róla garantáltan.
2014. máj. 31. 16:52
 6/11 A kérdező kommentje:

a torrente első részében van, mikor a kínai negyedben ülnek a kocsiban megfigyelésen egy haverjával, és hogy ne unatkozzanak annyira, torrente megkérdezi, hogy mi lenne ha egymásnak kicsapnák, én neked, te meg nekem, de semmi buzulás, buzulás az nuku.

innen van csak kicsit elferdítve,magyarul én adnék egy pofont te is adnál valamit, de semmi durvulás!

kb ilyen jelentéstartalommal írtam ezt a végére!

2014. máj. 31. 16:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Jó, nagyon vicces, egy ez f4szkalap tréfa akkor is. Természetesen függne az erőviszonyoktól, meg a szituációtól, hogy ki mennyire járna rosszul. Nem olyan könnyű kiütni egy embert, ne hidd azt. És meglepetések érhetnek. Persze kifigyelni egy nálad kisebb, magányos embert pl., úgy, hogy 5-6 haver meg ott figyel mutyiba, az a nyomorékság csúcsa. Ez a s3ggfejek játéka, egyáltalán nem sajnálnám bármelyik űzőjét is, ha akármennyire rosszul sülne el végül számára.
2014. máj. 31. 17:08
 8/11 anonim ***** válasza:
2014. máj. 31. 17:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Elmormolnék egy káromkodást és pár másodpercig bosszankodnék hogy mennyire figyelmetlen is vagyok. Nem a te hibád ha meg tudsz pofozni, hanem az enyém ha nem veszem észre és betalálsz.

Hálaképp nem kizárt hogy összezúzom a heréidet, attól függ.. de nem lenne benne semmi személyes, pusztán 1 hiba után nem akarnék még egyet véteni :D

2014. máj. 31. 18:28
 10/11 anonim ***** válasza:
szerencsére ez itt annyira nem nagy divat, legalábbis eddig csak külföldi esetekről hallottam. egyébként ha éppen fülhallgatóval sétálok és valaki hátulról ver telibe akkor sok mindent nem tudok csinálni ha elájulok(bár azokról az apuci anyuci kicsi fiacskáiról akik ezeket csinálják kinézem, hogy szilánkosra törik a kezüket közben) de ha nem, akkor azért átrendezném az arcát mikor utolérem.
2014. máj. 31. 18:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!