Dalma1997 kérdése:
Szerintetek gáz ha lány létemre monociklizni/uniciklizni szeretnék?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam monociklizik és nagyon megtetszett. Kipróbáltam, hát elsőre elég szarul ment ezért elhatároztam, hogy veszek magamnak egyet megtanulom használni:D
Csak több barátom is furcsán nézett amikor mondtam neki.. hogy az nagyon fiús sport és h-h lány létemre uniciklizni szeretnék
Nektek mi a véleményetek erről?
2014. máj. 27. 20:50
1/3 dominika72 válasza:
Szerintem ne foglalkozz mások véleményével:DD Ha tetszik csináld:DD hány lány vizilabdázik,focizik,boxol stb. pedig fius sportok:)
2/3 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem fiús sport, ha egyáltalán van olyan hogy fiús meg lányos sport. És ha tetszik akkor ne foglalkozz vele hogy mások mit mondanak, hanem próbáld ki
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszokat:) örülök hogy mások is így gondolják
2014. máj. 30. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!