Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek milyet?

Szerintetek milyet?

Figyelt kérdés
13/f-vagyok és nagyon szeretnék egy krosszmotrot de nem tudom h milyet pitbikét nem szeretnék mert az nagyon kicsi és nem tetszenek de a rendes krossz az meg nagyon drága és nagy 145cm vagyok szerintetek ??
2014. máj. 24. 14:46
 1/4 anonim válasza:

Ha mindenképpen krosszt akarsz akkor egy Yamaha YZ 85-öst ajánlanék azért is,mert 125 köbcentit én neked még soknak tartom,pláne ilyen fiatalon tapasztalat nélkül. Csalódni nem fogsz benne,mert van benne erő,de amíg nem érsz el magas fordulatszámot addig annyira nem lódul meg szóval tanuló motornak is tökéletes ilyen szempontból,ha meg már megtanultad húzni akkor megy az szépen. Negatívuma,hogy nem túl olcsóak hozzá az alkatrészek,de hát ezzel számolnia kell annak aki belecsap ebbe a vircsaftba :)

U.i.: Félre ne érts,nem lenézésből írtam azt,hogy nem való neked a 125-ös,hanem tényleg azért mert úgy gondolom,hogy ilyen fiatalon korai még arra ráülnöd,mert könnyen összetöröd magad.

2014. máj. 24. 20:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem akarom h egonak tarcsál de szerintem egészen jó megy nekem a motorozás mentem már mindenféle motorral.. Köztük krosszal
2014. máj. 25. 14:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Meg azzal az lenne még a oroblémám a yamaha yz 80 h nagyon drága én 145nél nem szeretnék többet adni

De ha szeretnél és van időd akkor irhatsz még tippeket

2014. máj. 25. 15:10
 4/4 anonim válasza:

Azt nem írtad,hogy motoroztál már,mindenesetre én nem ajánlanám még neked krosszpályára a 125-öst,legalább is a 2 üteműt (nem tudom hol laksz,meg azt sem,hogy igazán milyen célból vennéd a mocit ezért írtam a krosszpályát,hogy oda nem,de ha mondjuk falun laksz akkor oda bátran ajánlom),de természetesen,nem akarlak lebeszélni!!! Én is motoros vagyok és engem is vonzott ilyen fiatalon a nagyobb köbcenti szám :) Szóval,ha 125-öst akarsz akkor vegyél azt,neked kell igazán tudnod,hogy mire vagy képes motoron ülve!!!!

Akkor csakis a kínaiak jöhetnek szóba,csak tudod azokkal az a baj,hogy ugyan olcsóbban hozzá fogsz jutni,de sokkal többet fogsz rákölteni a fenntartásra mint valamelyik japán vagy az osztrák szépség,a KTM esetében!! Én nekem egy kínai quadom volt nahát.....Occsóér' megvettem mert arra tellett, aztán megbántam de nagyon....rendszeres használat mellett 3 hetente hozzá kellett nyúlnom,mert MINDIG volt valami nyavalyája,így kínait soha többet,inkább talicskába ülök azt legurulok a dombtetejéről,ha sebességre vágyom,úgyhogy bocsi,de a kínai motor témában nem nagyon tudok neked tanácsot adni....Amúgy még azt tudnám neked javasolni,hogy nézz Endurocross-t (inkább mint a pitbike)!! Mondjuk egy jó Kawasaki Kdx 125-öst vagy egy Yamaha DT125-öst vagy valamit. Mindössze 10 lóerővel gyengébbek mint a krossz motorok,de ugyanúgy tökéletesen használhatóak lazább terepen és még jogosítvánnyal vezetheted is őket közúton így sokkal jobban megérné az árát (habár ebben az árkategóriában szerintem nem igazán fogsz találni okmányosat).

Annyit tudok tanácsolni még,hogy nézz körül a www.kepesmotor.hu -n az apró kategóriában,a www.hasznaltauto.hu-n és a www.hasznaltmotor.hu-n. Vagy a jelenlegi pénzedet tedd félre és gyűjts még hozzá. 200-300 ezerből már itt-ott találhatsz igényes Kawasaki KX-et,Honda CR-t és RM Suzukit is.

2014. máj. 25. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!