Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Husqvarna CR vagy TC?

Husqvarna CR vagy TC?

Figyelt kérdés

Tanácsotokat szeretném kérni!

Elég régóta szemezek a motorozással,egész pontosan az Endurozással és szeretnék is belefogni. Kezdetekben Crossmotorozni akartam volna,de a testalkatom miatt (192 centi,95 kiló úgy gondolom,hogy az nem nekem való,habár még nem próbáltam ki. Mindenesetre visszatérve a kérdéshez szeretnék venni terepre egy jó Endurot a fentebb említett két típus közül,mert őszintét megvallva eléggé nagy Husqvarna fanatikus vagyok és első látásra beleszerettem ebbe a két gépbe!!

Érdekelne,hogy melyiket ajánlanátok jobban?

Természetesen,ha tudtok jobbat mondani a Husqvarnánál akkor,szívesen fogadom azt a véleményt is!!! Rólam még annyit,hogy van egy kis motoros tapasztalatom,de bőven van hova fejlődnöm pláne terepen,úgyhogy nem vagyok ilyen téren tapasztalt,szóval érdekelne a köbcenti is,hogy mégis mekkora gépben gondolkodjak kezdőként!!

Ja és vegyétek figyelembe,hogy nem akarom forgalomba helyeztetni. Szigorúan terepre kell a gépezet!!

2014. máj. 24. 09:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!