Miért szólja le mindenki a bmx-eseket?
Figyelt kérdés
Egy csomó oldalon olvasom hogy "az összes bmx-es b*zi" "cirkuszi majmok kis biciklivel" stb.. És most nem értem hogy mit ártottunk nekik?2014. máj. 23. 17:44
1/5 anonim válasza:
Mindenki? Ez így nagyon nem igaz. Lehet, hogy pár oldalon van pár ilyen kommentelő, de ez az emberek nagyon pici hányada. Tehát bőven nem mindenki. Engem sem zavarnak a bicajosok, nekem nem ártanak semmit, tőlem tekerhettek egész nap.
2/5 anonim válasza:
Mert tudatlanok és szűk látókörűek.
3/5 anonim válasza:
Nem szólom le őket.
Minden sportban vannak remek emberek és fogyatékok egyaránt.
4/5 anonim válasza:
Téged azért Öcsisrác, mert hisztis vagy.
Egyébiránt én sok mindenbe beleszólok, de pont nem érdekelnek a bmx-esek.
Na mi van?
5/5 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat deszkások és bmx-esek együtt szokták utálni a rollereseket, szóval még jól jártál :D
De egyébként ne érdekeljen más mit mond, ha én mondok valamit a BMX-esnek ő se fogja figyelembe venni, mivel sejti hogy közöm sincs hozzá meg nem is értek ahhoz. Ugyanígy ha nekem szól be egy BMX-es hogy hogy deszkázok figyelmen kívül hagyom. Egyébként mindegyik sportnál vannak gyökerek, emiatt kár bárkit előre elítélni, csak ha már adott rá okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!