Hogy is van ez? (Női box)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
15 éves vagyok, és már 2 éve szeretnék boxolni járni, de nemtudom, miből áll egy edzés. A férfi box edzéstervét tudom nagyjából, de ugye ez női, itt csak nem olyan kemény minden.. Rögtön az első edzésen "beállítana a ringbe"? Ha valaki tudja, hogy megy ez, légyszíves írja meg :) Köszönöm.
2014. máj. 3. 09:07
1/2 anonim válasza:
Szerintem olyan mint egy keményebb fittness, csak néha orba vágnak.
2/2 anonim válasza:
nincs különbség a kettő között(sőt nálunk mivel nincs sok lány így velünk edzenek). az, hogy miből áll egy edzés változik de általában van bemelegítés(kb 15-20 perces), páros gyakorlat, sparring, erősítés, zsákolás, erőnléti edzés, levezetés(ezeket nem mind egy edzésen), első edzésen nem fognak beállítani valakivel boxolni mivel nem tudsz ütni, ha már igen akkor meg egyértelműen befognak de mivel kezdő vagy finomabban bánnak veled és nem vernek meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!