2/4 Beniy válasza:
Felejtsd el őket. Maximum a télen a tűzre lehetnek jók.
3/4 Hekren válasza:
Igen jó deszkák vannak (relatív) nagyon strapák és ha hiszed ha nem ha kettétörve vissza viszed akkor is vissza adják a pénzt. én ezt nyomtam 3 évig amíg meg nem untam a decathlonos settet. Eltört, visszakaptam a pénzt vettem egy másik ugyan olyat és így tovább. Ha elsőre húzza a száját a kasszás legyél rámenős magyarázz neki mindent hogy szabályosan használtad meg a többi süket duma, úgyse értenek hozzá, meg mivel nagy üzlet, tesznek rá magasról, nem úgy mint a garázs. Ott azért elég necces a garancia elfogadás.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. máj. 17. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!