Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Napi 50g bcaa xpress és 50g...

Napi 50g bcaa xpress és 50g l-glutamine az nem túl sok? ez a kettő a legfontosabb és legjobb aminosav ugye?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 21:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

kérdező, ez nagyrészt ott alul távozik is.

egy naturál embernél, még a fele sem szívódik fel.

ekkora menyiséget nem a naturáloknak találtak ki.

2014. ápr. 20. 22:29
 12/16 anonim ***** válasza:

most olvasom hogy mást is használsz.

akkor meg azt csinálsz amit akarsz, miért tőlünk vársz megerősítést?

itt becsületes, naturálan edző emberek vannak.

2014. ápr. 20. 22:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Akkor sincs sok ertelme.

Mèg koxxal is vèges a feherjeszintezis. Es napi 100 g-aminot ugyse tudsz beepiteni es semmi elonyt nem mutat a kajaval szemben.

Koxosoknak nagyon egyszeru a tanacsadas:

Nem vagy megelegedve a fejlodessel? Belassult? Megrekedtel fekvenyomasban?

Emeld az adagot.

Kb ezt kell csinalni ha lassult a fejlodes

2014. ápr. 20. 22:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha megvan a napi fehérjemennyiség, + koksz! akkor tök mindegy, hogy te most 20-30 vagy 100g aminot eszel mellé, nem leszel izmosabb a nagyobb mennyiségtől. Ez olyan a koksz mellett, mintha mennél egy 800 LE autóval, de közölnéd, hogy van még egy kb 5 lóerős kis villanymotorkád is a zsebedben. Semmit nem tesz már hozzá.

Még szálkásításkor megérteném, mikor kalória deficitben van az ember, ilyenkor lehet emelni.

2014. ápr. 21. 06:24
 15/16 dirtboy ***** válasza:

/Van versenyző- xxxabi és egészség.szépség nevű is az/

jaja xxxabiról én is hallottam de nem tudom milyen szinten állt,ugye sok kategóriában lehet versenyezni.

egyébként már ezer éve nem láttam a nevét egy kérdés alatt sem, azért is írtam hogy nem tudok róla hogy lenne itt versenyző vagy csak bujkál.

bognár gergő stb versenyzőknek régebben volt fórumuk a bodybuilderen is,bárki kérdezhetett,talán még mai napig megy ilyesmi ott.

2014. ápr. 21. 09:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Xabi atleticben szokott indulni, de ide már régebben irt. Egészség.szepseg pedig tegnap is irt vagy tegnap előtt.
2014. ápr. 21. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!