Napi 50g bcaa xpress és 50g l-glutamine az nem túl sok? ez a kettő a legfontosabb és legjobb aminosav ugye?
kérdező, ez nagyrészt ott alul távozik is.
egy naturál embernél, még a fele sem szívódik fel.
ekkora menyiséget nem a naturáloknak találtak ki.
most olvasom hogy mást is használsz.
akkor meg azt csinálsz amit akarsz, miért tőlünk vársz megerősítést?
itt becsületes, naturálan edző emberek vannak.
Akkor sincs sok ertelme.
Mèg koxxal is vèges a feherjeszintezis. Es napi 100 g-aminot ugyse tudsz beepiteni es semmi elonyt nem mutat a kajaval szemben.
Koxosoknak nagyon egyszeru a tanacsadas:
Nem vagy megelegedve a fejlodessel? Belassult? Megrekedtel fekvenyomasban?
Emeld az adagot.
Kb ezt kell csinalni ha lassult a fejlodes
Ha megvan a napi fehérjemennyiség, + koksz! akkor tök mindegy, hogy te most 20-30 vagy 100g aminot eszel mellé, nem leszel izmosabb a nagyobb mennyiségtől. Ez olyan a koksz mellett, mintha mennél egy 800 LE autóval, de közölnéd, hogy van még egy kb 5 lóerős kis villanymotorkád is a zsebedben. Semmit nem tesz már hozzá.
Még szálkásításkor megérteném, mikor kalória deficitben van az ember, ilyenkor lehet emelni.
/Van versenyző- xxxabi és egészség.szépség nevű is az/
jaja xxxabiról én is hallottam de nem tudom milyen szinten állt,ugye sok kategóriában lehet versenyezni.
egyébként már ezer éve nem láttam a nevét egy kérdés alatt sem, azért is írtam hogy nem tudok róla hogy lenne itt versenyző vagy csak bujkál.
bognár gergő stb versenyzőknek régebben volt fórumuk a bodybuilderen is,bárki kérdezhetett,talán még mai napig megy ilyesmi ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!