Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Volna egy WTP Reason váz Mid...

Volna egy WTP Reason váz Mid BB középrésszel és egy Mongoose Subject Usa BB-vel. Át lehetne rakni a subjectből a wtp-be a hajtást?

Figyelt kérdés
Ja és egyáltalán mi a különbség a Mid és az Usa között?
2009. dec. 19. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól is függ hogy három részes-e.Ha igen akkor egy csapi csere és kész.Ha z hajtás akkor cseszheted.A mid bb és az usa bb között annyi a külömbség hogy az usa bb sokkal nehezebb,robosztusabb.A mid bb pedig meglátásom szerint a legjobb súly/erőség arányú csapi.
2009. dec. 20. 08:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Cső

Hogy át tudod-e rakni az attól függ hogy a wtp hajtásod konkrétan milyen,mert ha menetes a tengely akkor cumi,mid-hez nem gyártanak menetes konvertert.

Ha viszont a tengelye sima,tehát ipari csapágyhoz van,akkor semmi gond,mert csak veszel a tengely átmérőjének megfelelő mid-es csapágyat(19 vagy 22mm)és már lehet is összedobni a cuccot.

A poén az egészben az hogy az iparis usa középrészbe és a mid középrészbe való csapágy átmérője papíron egyezik,de gyakorlatilag nem helyettesíthető egymással mert már próbáltam.

Így sajnos marad a 4-6 ezres kiadás csapágy szettre jobb esetben.(a tartósságával nem kell foglalkozni,zúzda mellett is évekig megvan,és nem kell vele foglalkozni)

Legrosszabb esetben hajtókar csere.

2009. dec. 24. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok..

A két szabvány között az alábbi a lényeges különbség:

A mid lényegében az usa szabvány egyszerűsített változata.

az usa szabványúhoz ugye jár a 2 csapágy,amik egy alu perselybe vannak besüllyesztve,a midnél ugyanezeket a csapágyakat kell belekalapálnod úgy natúran a vázba a perselyek nélkül.

Ennyi a "titka" a mid középrésznek...

Ja és hogy a azért meglegyen a dologban a nagy üzlet,a mid-be való csapágyak átmérőjéből levesznek pár tizedet gyárilag,hogy nehogy véletlenül az évek óta hibátlanul működő usa csapágyadat egyszerűen belerakhasd a mid-es vázba...

A legjobb súly erősség arányban egyébként a spanyol szabvány van,de ott a csapágy ügyben sokkal nagyobb parasztságok vannak a háttérben mint ennél.

2009. dec. 24. 19:51
 4/4 anonim válasza:

Hát barátom cumi van, mert nem tudod, tudod miért?

Azért mert az összes subject-be (nekem is volt subjectem) usa bb van, ami azt jelenti, hogy Z hajtókaros, a Z hajtókarokat pedig nem lehet Mid bb középrészbe tenni, mert nem kompatibilis, cumi

2012. aug. 23. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!