Melyik a legnépszerűbb manapság, a deszkázás, a biciklizés, vagy a görkorcsolyázás, és mik az előnyeik hátrányaik és közlekedésre mennyire jók?
A konkrét tapasztalatom, hogy görkorival baromi nehéz elesni. Tényleg. Bukdácsolni lehet vele, de igazán nagyot esni külön művészet. Még ha be is akad a kereked mert szerencsétlenül lépsz bele egy hasadékba vagy nem veszel észre egy kátyút, akkor sem esel el, hanem "kiléped".
Viszont Magyarországon nagyon-nagyon rosszak az utak, és nincsenek rendes bicikliutak, ahol nagy sebességgel lehetne görkorizni. Ez városban elég kellemetlenné teszi a korizást. De meg lehet szokni.
A biciklizés baromi jó dolog, csak a biciklivel meg a macera van. A görkorit el tudod tenni, be tudod vinni magaddal épületbe stb. A biciklit mindig hagynod kell valahol. Az a minimum, hogy mindent lelopnak róla, ami mozdítható, ülést is beleértve.
A gördeszkát nem tudom, de nekem kezd tetszeni. Pedig öreg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!